Unirea Tărlungeni, la 90 de minute de Liga a II-a!

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 12:38 Stiri
Unirea Tărlungeni,** la 90 de minute de Liga a II-a!

Unirea Tărlungeni a câștigat, vineri, într-o manieră clară, disputa de la Șotânga, 3-0 cu FCM Târgoviște. Elevii lui Laszlo Balint (foto) au mai făcut un pas către eșalonul secund după ce au câștigat clar prin golurile marcate de Tatarciuc, Iaru și Liviu Nicolae.

Brașovenii au deschis scorul prin fundașul Vasile Tatarciuc, care a transformat o lovitură de pedeapsă acordată de centralul partidei, constănțeanul Dragoș Teodor (”40). Mai apoi, portarul Unirii, Florin Iacob, s-a dovedit a fi din nou omul providențial pentru gruparea sa, parând lovitura de pedeapsă executată de Enescu (”50). După această ratare, dâmbovițenii au căzut, iar Unirea a făcut legea pe teren, Iaru (”65) și Liviu Nicolae (”67) marcând golurile unei victorii care netezește drumul spre Liga a II-a.

Unirea Tărlungeni: Iacob – Vlăsceanu, Potecu,Tatarciuc, Dobrea – Brujan, Cristea, Iaru – Postolache, Liviu Nicolae, Pricop. Au mai jucat: Căpățână, Toderașcu, Lita și Crețulescu.

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Unirea Tărlungeni a revenit pe primul loc în C6. După victoria de la Șotânga, Unirea a acumulat 42 de puncte, cu unul mai mult față de a doua clasată, Fortuna Brazi.

Joi, de la ora 18.00, la Tărlungeni, formația pregătită de Laszlo Balint va juca meciul promovării, cu Avântul Reghin. Cu o victorie în acest meci, brașovenii vor juca, în premieră, în Liga a II-a.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 12:38 Stiri
Pe aceeași temă