Guriță n-a fost impresionat de cei doi jucători testați în amicalul cu Ceahlăul II

Marius ANGHEL 04 Mar. 2013, 10:50 Pregătiri, amicale
Guriță n-a fost impresionat de cei doi jucători testați** în amicalul cu Ceahlăul II

Sporting Suceava incepe sa lege victoriile in meciurile de pregatire a returului. „Alb-verzii” au bifat a treia victorie consecutiva in amicale, dupa ce s-au impus sambata, cu scorul de 3-1, in fata celor de la Ceahlaul II Piatra Neamt, intr-o partida desfasurata pe terenul sintetic al gruparii de sub Pietricica.

Supervizati de pe margine de consilierul de fatada Marin Barbu, oaspetii au intrat la pauza in avantaj, in urma unui gol inscris de Ferariu, din lovitura libera.

Sporting si-a dublat avantajul in debutul reprizei secunde, prin Stanescu, care a trimis mingea in plasa cu un sut din interiorul careului. Desi nemtenii au redus apoi din handicap, formatia suceveana si-a securizat victoria pe final, gratie unui gol semnat de ex-rapidistul Cainari (foto), care a inscris cu un sut plasat de la circa 20 de metri.

Sporting Suceava a evoluat in formula: Pascal – Longher, Ferariu, Kuruc, Pantea – Azaharioaie, Stanescu, Apetri, Bosancu – Cainari, Suleru. Pe parcursul intalnirii au mai intrat: Cutas, Amanaloaie, Moldovan, Ivan, C. Sava, Neagu si portarul Abeni, promovat de la grupele de juniori ale clubului.

Cu ocazia amicalului de sambata, antrenorul Mihai Gurita a testat doi jucatori noi, este vorba de bucurestenii Catalin Sava si Robert Neagu. Niciunul nu a impresionat insa in minutele jucate sub Pietricica, „alb-verzii” renuntand la finalui meciului la ideea inregimentarii celor doi.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 04 Mar. 2013, 10:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă