Rădăuțiul a încheiat turul cu o victorie, a doua în 11 meciuri: „Locul pe care îl ocupăm e unul mincinos”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 12:12 Stiri
Rădăuțiul a încheiat turul cu o victorie, a doua în 11 meciuri:**

Bucovina Rădăuți a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a cu o victorie. Vineri, într-un meci contând pentru ultima etapă a turului, echipa manageriată de Manuel Costache s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-0, împotriva ultimei clasate, Ceahlăul II Piatra Neamț.

Rădăuțenii au tranșat soarta întâlnirii încă din prima jumătate de oră de joc. Sabie a deschis scorul în minutul 15, după ce a pus latul din zece metri la o centrare trimisă de Julei, și tot Sabie a dublat avantajul gazdelor în minutul 28, după ce a finalizat cu capul o lovitură liberă executată de Păsăilă. Cu cele trei puncte în buzunar, „galben-albaștrii” s-au jucat cu ocaziile, cea mai mare fiind trecută în contul lui Ionesi, care a nimerit bara porții nemțene în repriza a doua.

„Am dominat meciul cap-coadă. Scorul cred că este unul mincinos. Diferența putea fi mult mai mare dacă nu am fi irosit cele 5-6 ocazii clare pe care le-am avut singur cu portarul sau dacă nu ni s-ar fi anulat un gol perfect valabil la 2-0”, a declarat managerul Manuel Costache, care anunță schimbări în pauza de iarnă. „Vom trage linie și vom vedea ce jucători pleacă și care rămân. Locul pe care îl ocupăm în clasament la finalul turului e unul mincinos pentru că am jucat doar patru meciuri acasă și șapte în deplasare”, a spus Manu.

Bucovina Rădăuți a evoluat în meciul din etapa a 13-a în următoarea formulă: Butnariu – A. Ciurlă, Aghiorghiesei, Hrimiuc, C. Ciurlă – Popescu, Vitu, Păsăilă, Sabie – Ionesi, Julei. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcurs au mai intrat Botușan, Puha și Cotoară, ultimii doi, ambii în vârstă de 17 ani, debutând cu această ocazie la nivelul Ligii a III-a.

În urma victoriei de vineri, abia a doua de la startul actualului sezon, Bucovina Rădăuți a încheiat turul pe locul 9 în clasamentul Seriei I.

Rezultatele ultimei etape din tur:

Bucovina Rădăuți – Ceahlăul II Piatra Neamț     2-0
Sabie (15, 28)
Sporting Liești – Petrotub Roman  1-1
Bogoș (58) / M. Damian (25)
FC Zagon – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc    0-2
B. Bajko (40), Ilyeș (60)
Cetatea Târgu Neamț – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe    1-1
R. Miron (45+1) / Șaim (28 – pen.)
Știința Miroslava – Bucovina Pojorâta    1-2
C. Tofan (29) / S. Rus (62), A. Prundean (75)
CSM Pașcani a stat, deoarece FC Păpăuți a fost exclusă.
Aerostar Bacău a stat.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 12:12 Stiri
Pe aceeași temă