Sporting a ratat victoria pe final

Marius ANGHEL 31 Aug. 2013, 17:02 Stiri
Sporting** a ratat victoria pe final

Gruparea de Liga a III-a Sporting Suceava a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu cu Ceahlăul II Piatra Neamț, contând pentru prima etapă a ediției de campionat 2013-2014. După o primă repriză anostă, în care am notat doar ocazia ratată de suceveanul Vornicu, meciul s-a animat brusc după pauză.

Mai întâi Ferariu și Pantea au fost cei care au creat panică în careul nemțenilor, însă cel care a deschis scorul a fost nou intratul Gabriel Șuleru, în urma unei acțiuni prelungite de atac a alb-verzilor. Același Șuleru a avut șansa să închidă meciul în minutul 83, însă lovitura sa de cap a nimerit transversala.

Jocul părea să curgă în favoarea celor de la Sporting, numai că nemțenii au reușit să dea lovitura în minutul 89, când nimeni nu se mai aștepta: Velici a preluat scurt un balon în colțul careului de 16 metri și a prins un șut de zile mari, în diagonală, balonul oprinduse în vinclul porții apărate de Afloarei.

Sporting: Afloarei – Longher (65 Alexandru), Kuruc, Vitu, Pantea – Ferariu – Vornicu (62 Șuleru), Gheorghiciuc, Gugianu (46 Ioancea), Nichitoaia – Bilț (68 Duman). Antrenor: Mihai Guriță.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 31 Aug. 2013, 17:02 Stiri
Pe aceeași temă