Un preparator fizic în defensiva Braziului!

15 Oct. 2011, 09:26 Stiri
Un preparator fizic** în defensiva Braziului!

Jucător al echipei Chimia Brazi, fundașul central Ionuț Neagu se află pe lista celor care au absolvit, cu succes, cursul pentru obținerea atestatului de „preparator fizic”, organizat de Federația Română de Fotbal și ANEFS! Neagu a participat la cele 4 module de pregătire, a câte două săptămâni, desfășurate pe parcursul unui an și a absolvit examenul, devenind astfel preparator fizic calificat.

„Este un vis al meu, acesta de a putea lucra profesionist la o echipă de fotbal și este o carieră pe care doresc să o urmez, după ce voi termina activitatea fotbalistică propriu zisă. Fost junior al școlii Nicolae Dobrin, fost jucător la Rapid București, Forex Brașov, CSM FC Ploiești sau Petrolul, Neagu l-a avut printre „profesori”, la acest curs, inclusiv pe Mircea Rădulescu, șef al Școlii de Antrenori până acum câteva săptămâni.

Alături de fundașul Chimiei Brazi, printre cursanții care au absolvit examenul s-a aflat și fostul secund al lui Valeriu Răchită, pentru o perioadă scurtă de timp, acum antenor la Centrul de Copii și Juniori al Petrolului, Adrian Dorobeț. La primele ședințe ale cursului pentru „preparatori” a participat și antrenorul celor de la Conpet, Mugur Bolohan.

Sursa: Ziarul Prahova

15 Oct. 2011, 09:26 Stiri
Pe aceeași temă