Fortuna vs. Chimia, cu actele pe masa!

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 11:44 Stiri
Fortuna vs. Chimia,** cu actele pe masa!

Fortuna Brazi a anunțat, prin vocea președintelui Virgil Munteanu și printr-o adresă oficială înaintată către Asociația Județeană de Fotbal Prahova, că „nu va permite accesul celor de la Chimia Brazi, pe terenul aparținând Combinatului Petrobrazi”, în baza unui contract valabil 10 ani, prin care echipa lui Radu Călin folosește această bază sportivă.

Adresa, un răspuns la solicitarea oficială a celor de la Chimia, de a reveni la Brazi și a-și programa meciurile din Liga A pe același stadion cu Fortuna, obligă acum clubul care a folosit zeci de ani acel teren – Chimia – să prezinte acte, un contract, prin care poate utiliza baza sportivă de lângă Combinat.

Atenție, această situație devine interesantă prin prisma „punctelor comune” între cele două echipe – domnii Bordei și Olteanu (ordinea poate fi invers, deși, cred că asta e, în curând), care sunt implicați la ambele grupări, aflate acum în „contre”, Chimia, respectiv Fortuna.

Așa că, pentru a reveni „acasă”, Chimia trebuie să prezinte hârtii, care, teoretic, se află la cei doi mai sus menționați, dacă ele există. Dacă nu, vă las pe dumneavoastră să „judecați” vinovații în această ecuație! Vinovați față de Chimia, desigur! Merge o revenire pe subiectul ăsta, nu?

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 11:44 Stiri
Pe aceeași temă