Sucevenii rămân fără frații Plămadă

Sucevenii rămân fără frații Plămadă

Rapid se va desparti in aceasta iarna de fratii Florin si Ionut Plamada. Acestora le expirat imprumutul pe Areni si vor reveni in curtea prim-divizionarei FC Botosani. De serviciile lui Florin Plamada (foto) s-a interesat recent si formatia CSMS Iasi.

In schimb, „ceferistii” intentioneaza sa-si consolideze lotul cu alti patru jucatori, dar totul depinde de bugetul pe care il vor avea la dispozitie la inceputul lui 2014.

„Pana acum am avut un lot de 21 de jucatori, dar tinând cont ca fratii Plamada se vor întoarce la Botosani ramânem doar cu 19. Speram sa-i putem tine pe toti si sa mai aducem 3-4. Avem o lista cu jucatori pe care ni-i dorim si am purtat câteva discutii, dar totul depinde de banii pe care îi vom avea. Oricarui jucator care vine trebuie sa îi dai ceva când semneaza. Nu vrem sa patim ca anul trecut cu cei care au venit din Ardeal. Presedintele nu a avut posibilitatea sa le dea ceva la semnatura pentru a-i putea pune sa semneze pe un an si jumatate. Atunci altfel ar fi fost situatia, altfel s-ar fi daruit si ei. Jucatorii vorbesc între ei. Când stiu ca salariile sunt mici si ca nici acei bani nu se iau la timp este greu sa îi aduci. Sunt unii care prefera sa ramâna la Liga a III-a. De exemplu, momentan este greu sa convingi un jucator de la Dorohoi sa vina aici. Noi speram totusi sa fie mai bine din iarna si sa reusim sa convigem jucatorii pe care vrem sa îi aducem”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

„Ceferistii” intentioneaza ca în luna ianuarie sa organizeze o actiune de selectie printre jucatorii din judet. „Probabil vom face la începutul anului un trial pentru jucatorii din judet. Noua ne-ar trebui jucatori de Liga a II-a. Daca aducem 3-4 jucatori, vrem sa fie de primul 11”, a mai spus antrenorul Rapidului.

Rapidistii au primit promisiuni ca pe parcursul acestei saptamâni vor mai încasa o parte din banii promisi la începutul anului. Conducerea de pe Areni spera ca din acesti bani sa poata achita câte doua dintre salariile restante catre jucatori.

Sursa: Gazeta de Suceava

Pe aceeași temă