45 de ani = decesul Chimiei?

Marius ANGHEL 26 Apr. 2013, 16:01 Stiri
45 de ani =** decesul Chimiei?

Chimia ar fi trebuit sa celebreze, anul acesta, 45 de ani de la infiintare! Ii „serbeaza” cu conturile blocate, procesele avute fiind in faza „executarilor silite”, cu datorii, cu preavize date salariatilor ramasi, cu pierderea spatiilor de la stadion, cu „disparitia unor jucatori”, cu retragerea din Liga a III-a, cu neprezentarea la un meci in Liga A Judeteana, cu amenintarea insolventei…

Desigur „suferinta” acestei situatii este traita diferit, pentru ca unor fosti jucatori – situatia echipei la care au jucat, antrenat sau condus nu le poate fi indiferenta! Altora insa, din pacate, le este indiferent ce se petrece, sau, mai grav, vad in fotbal, in acest moment, o povara, de care vor sa scape!
Iata ce spun doi dintre oficialii clubului, cu mentiunea ca ei au fost cei care au solicitat un punct de vedere. Vasile Stere declara: „Eu incerc sa fac ceva pentru ca acest club sa nu moara. Am fost si la primarul din Brazi, Radu Leonas, pentru a-l ruga sa ne ajute. Nu sunt deloc vinovat de aceasta situatie!”.

La randul sau, Alexandru Popa sustine ca: „Nu sunt eu printre cei care au furat acest club. Sa-i dai in ziar pe aia de-au furat, de au facut sa se ajunga aici. Eu sunt un simplu delegat, aveam cel mai mic salariu, de la 1200 de ron scazuse la 1000 de ron, si cred ca mi-am facut treaba pentru aceasta echipa”.

A disparut și plasma!

Ieri, la stadionul din Brazi a fost haos! Unul dintre bunurile despre care se spune ca s-a „evaporat” este televizorul „plasma”, cumparat de fostul oficial, Lucica Radulescu. Televizorul a disparut, pur si simplu, iar acum se spune ca se cauta „cumparatori” si pentru alte bunuri! Cine ii cauta, va lasam pe dumneavoastra sa ghiciti!

Si echipamentul de joc, mare parte din el, plus cateva mingii, au fost mutate de la magazia stadionului intr-o alta incapere, din Combinat!
Mai salveaza cineva Chimia? Ramane de vazut, important este ca, astazi, meciul cu CS Blejoi se joaca.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 26 Apr. 2013, 16:01 Stiri
Pe aceeași temă