Un nou examen dificil pentru Conpet Cireșu

19 Apr. 2012, 19:42 Stiri
Un nou examen dificil** pentru Conpet Cireșu

Mâine după amiază, cu începere de la ora 17, sunt programate a se juca partidele etapei a 22-a din cadrul ligii a treia la fotbal, rundă în cadrul căreia Conpet Cireșu va evolua în deplasare pe terenul echipei Eolica Baia (județul Tulcea).

Aceasta este prima partidă dintr-o serie de patru meciuri ce vor fi jucate în deplasare de către formația antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan, deoarece brăilenii vor câștiga la masa verde, cu 3-0 meciul cu CS Eforie, iar apoi vor sta din cauza retragerii echipei Phoenix Ulmu. Chiar dacă jucătorii formației din Baia sunt total lipsiți de grijile retrogradării (dar și de cele ale promovării!!) deoarece aceștia sunt pe locul nouă, cu 27 de puncte, partida dintre cele două formații este una foarte grea pentru Conpet Cireșu.
Cu toate că în meciul din tur, de la Ianca, adversarii brăilenilor au învins cu scorul de 2-0, gruparea antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan dorește să-și ia revanșa după eșecul din toamnă de pe teren propriu. Nu de alta, dar antrenorul principal de la Conpet Cireșu ne spunea înainte de a pleca către Baia: „Ne ducem acolo să facem toate eforturile pentru a nu pierde. Orice punct câștigat pe teren străin poate fi decisiv pentru rămânerea în divizie, mai ales că de acum și până pe data de 18 mai avem de jucat numai în deplasare. Așa că, eu cred că băieții se vor mobiliza exemplar pentru a ne putea întoarce acasă cu cel puțin un punct, chiar dacă știm cu toții că acest lucru este foarte greu. Nici la meciul cu Eolica nu-l putem folosi pe Olenic, jucător accidentat și în continuare, dar sunt convins că toți jucătorii care vor fi teren vor face totul pentru a nu pierde!”- a spus cu un ușor optimism Vasile Darie.

În meciul de la Eolica Baia, care va începe mâine, la ora 17, antrenorii brăileni vor începe partida cu următorul unsprezece probabil: Stoica – Oprea, Ilie, Preda, Cotigă – Percă, Costache, Dima – Stoian, Crăciun, Moldoveanu. Programul celorlalte meciuri din cadrul etapei a 22-a, a seriei a doua, din liga a treia este următorul:

CS Tunari – CS Balotești
ACS Berceni – Comprest GIM București
FC Voluntari – CS Afumați
Viitorul Chirnogi – Dunărea Călărași
Unirea Slobozia – Rapid II București
CS Eforie – CS Ștefănești 0-3
Viitorul Axintele va sta deoarece Phoenix Ulmu s-a retras din campionat încă din turul de campionat

Articol de Valentin CONSTANTINESCU

19 Apr. 2012, 19:42 Stiri
Tags:
Pe aceeași temă