Eolica Baia ar putea reveni în „Județeană” după un sezon bun în Liga a III-a

19 Jul. 2012, 14:35 Stiri
Eolica Baia ar putea reveni în „Județeană

Problemele financiare ale clu­bului Eolica 2010 Dobrogea din Baia par să nu se fi rezolvat cu o lună de zile înainte de reluarea Ligii a III-a și sunt șanse ca echipa să revină în Liga a IV-a după un sezon bun în al treilea eșalon. Echipa din Baia, la primul ei sezon în Liga a III-a, a terminat pe locul 9 în clasament, departe de zona retrogradării dar și de zona de vârf a seriei câștigate la pas de Unirea Slobozia, viitoarea adversară a Deltei Tulcea în Liga a II-a.

„Țin să mulțumesc în mod deo­sebit jucătorilor și staff-ului din conducere care au scris istorie pentru comuna Baia și oricât mi-aș dori să retrăiesc acest vis frumos și în sezonul 2012-2013, șansele sunt din ce în ce mai mici. Bugetul local nu poate susține echipa în Liga a III-a și un semnal din partea sponsorului încă îl așteptăm. De asemenea, țin să mulțumesc în mod special Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi care ne-a ajutat foarte mult în sezonul trecut. Ca primar mi-aș dori ca Baia să fie a doua casă a Viitorului, de ce nu a echipei Viitorul II care să își dispute meciurile pe stadionul din comu­na noastră. Evident e un vis, dar sunt și vise care devin realitate”, a declarat Nicolae Ianuș, primarul comunei Baia.

Dacă echipa din Baia ar putea reveni în Liga a IV-a tulceană, una dintre contracandidate la titlul de campioană ar putea fi … campioana din sezonul recent încheiat și adversara din cupă, Unirea Casimcea. Campioana în titlu, după ce a câștigat barajul de promovare, așteaptă și ea un semnal favorabil din partea investitorilor în parcurile eoliene din Casimcea, însă dacă acesta nu va veni până la mijlocul lunii august probabil că participarea în Liga a III-a se va pune serios sub semnul întrebării.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

19 Jul. 2012, 14:35 Stiri
Pe aceeași temă