Conpet Cireșu a pierdut primul amical al iernii

Conpet Cireșu a pierdut** primul amical al iernii

Vineri după amiază, pe terenul sintec al bazei sportive „Sidex” din Galați, Conpet Cireșu a jucat primul ei amical din această, iarnă, adversar fiindu-i tot o divizionară a treia, Oțelul II Galați. Meciul care s-a disput pe un teren puțin înghetat, dar fără zăpadă, s-a terminat cu victoria gazdelor, care s-au impus cu scorul de 2-0 (2-0).

După ce Stanciu (6 și 20) a ratat deschiderea scorului, gălățenii au marcat prin Vasilachi în minutul 22, care a profitat de o greșeală în lanț a fundașilor centrali brăileni: 1-0!  A venit apoi minutul 39, moment în care gazdele și-au dublat avantajul pe tabela de marcaj după ce Bucur a trimis în plasă de doar 7-8 metri mingea venită din lovitura liberă executată de Dăjbog: 2-0!

„Cireșarii” ar fi meritat cel puțin un gol după evoluția jocului, dar Nicoliță (12), Crăciun (28) și Bogoș (42) au ratat din poziții mai mult decât favorabile!

Partea secundă a fost una în care jucătorii s-au ciondănit între ei în loc să-și vadă de joc, dar cu toate acestea tot brăilenii au trecut pe lângă gol. Însă Alin Radu (60) și Nicoliță (75) au ratat șansa golului de onoare pe care Conpet-ul l-ar fi meritat totuși!

După meci, Vasile Darie, antrenorul principal al brăilenilor a declarat: „A fost un test util, mai ales că acest joc a venit după două săptămâni de antrenament fizic, deci a fost un meci care și-a atins scopul!”

Următorul meci amical al celor din Cireșu va avea loc pe 15 februarie în compania divizionarei secunde Dunărea Galați, meci care se va desfășura tot la Galați, la o oră care va fi stabilită ulterior.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA OȚELUL II – CONPET CIREȘU

În meciul de pe sinteticul gălățean, cele două echipe au avut următoarea alcătuire:

Oțelul II Galați: Vlasie – Toma, A. Codreanu, Bucur, Răgălie, Dajbog, Vasilachi, Onea, Stanciu, Constantinescu, I. Codreanu.  Au mai jucat: Vicol, Gâță, Rusu, Felea, Fl. Toma, Perjă. Antrenor Constantin Schumacher.

Conpet Cireșu: Soare – Dumitrașcu, Ilie, Stănciulescu, Costache – Balaban, Bogoș, Crăciun – Niță, St. Nicoliță, Marcel Gheorghe. Au mai jucat: Grozea, Preda, Cireașă, Vârlan, Gheorghe Viorel, Radu. Antrenori: Vasile Darie și Ionel Ivan.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Pe aceeași temă