Conpet Cireșu poate termina play-out-ul pe primul loc

Conpet Cireșu poate** termina play-out-ul pe primul loc

Astăzi după amiază, cu începere de la ora 18, pe stadionul „Municipal” din Brăila va avea loc partida din cadrul seriei a doua a ligii a treia, dintre Conpet Cireșu și Sporting Liești, meci care contează pentru ultima etapă a play-out-ului acestui eșalon fotbalistic.

În cazul în care echipa antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan va câștiga, aceasta va deveni liderul play-out-ului, deoarece Oțelul II Galați va sta. Brăilenii pot alinia o formulă completă deoarece nu sunt sunt jucători suspendați sau accidentați, iar pentru oaspeți acest joc nu este practic unul amical deoarece nu sunt scăpați de grijile retrogradării.

Aceștia sunt pe locul trei cu 25 de puncte, și numai o victorie la Brăila mai pot spera la încă un sezon în liga a treia. Dar chiar și așa, meciul de astăzi poate fi unul destul de interesant, lucru confirmat și de Vasile Darie, antrenorul celor de la Conpet.

„Ar fi nemaipomenit să încheiem sezonul cu o victorie. Pentru asta, băieții vor face tot ceea ce le stă în putință să câștige, deoarece cred că merităm să terminăm campionatul pe locul șapte la general. Pentru campionatul viitor va fi mai greu să evităm retrogradarea  deoarece nu se mai mai joacă cu play-out și nici cu play-off, dar sper că vom evita surprizele neplăcute și în sezonul viitor, pentru că avem o echipă destul de bună” a comentat reputatul tehnician brăilean.

Un eventual succes al gălățenilor, ar putea duce la retrogradarea echipei Callatis Mangalia, formație care astăzi joacă acasă cu Rapid Fetești, un meci în care constănțenii au nevoie să câștige minimum un punct ca să fie siguri că vor mai juca și în sezonul viitor în liga a treia.

Astăzi în play-out-ul seriei a doua se mai joacă meciul Callatis Mangalia – Rapid Fetești, în timp ce Oțelul II Galați va sta

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

 

  

 

Pe aceeași temă