Tudorache, salvat de fiu!

16 Mar. 2012, 20:13 Stiri
Tudorache,** salvat de fiu!

Unicul gol al meciului de la Petroșani a fost marcat de Vlăduț Tudorcahe, nimeni altul decât fiul antrenorului Marin Tudorache.

„Un meci slăbuț. Era mai bine pentru noi dacă am fi jucat primul meci, în deplasare, dar până la urmă este bine că am câștigat”, a declarat vicepreședintele Jiului, George Boboc. Acesta a caracterizat cum nu se poate mai bine un meci cu puțin fotbal, dar și puțin spectatori. Jiul a dominat per ansamblu jocul creând-și mai multe ocazii de gol prin Drăgoescu, Toc, și Riviș, acesta din urmă, având și o bară, Golul decisiv avea să se înscrie în minutul 63 de către Vlăduț Tudorache, nou «steluță» a Jiului, jucător care în ultima vreme a cochetata și cu loturile naționale de juniori.

Drăgoescu, dus la Urgență

Un moment important al meciului a fost la finele primei reprize când jucătorul Jiului, Drăgoescu a fost accidentat grav de către un jucător oaspete, care a și fost eliminat. Jucătorul petroșenean s-a ales cu o gheată în cap, ce l-a făcut KO. Jiulistul a fost dus de urgență la spitalul din Petroșani, unde va sta internat câteva zile. „Rana de la cap este de 13 cm. A fost accidentat destul de serios. Este tânăr și își va reveni”, a declarat George Boboc.

Riviș și Toc, titulari

Dintre cele cinci achiziții pe care Jiul le-a făcut doi au fost titulari. Răzvan Riviș și Bogdan Toc au debutat în tricoul Jiului și nu au făcut-o deloc rău, cei doi având ocazii de a marca. În repriza a doua au intrat Cristian Deaconecu și Constantin Drăghici, alți jucători veniți în această iarnă. Dumitru Copil, venit și el în iarnă are un program de pregătire separat, acesta evoluând pentru început la Jiul II.

Jiul Petroșani – Valea lui Mihai 1-0 (0-0)

Jiul: Hotoboc – Betea (cpt.), Matei, Albert, Cruceru, Drăgoescu, Filipescu, Toc, Riviș, Drida, Șerban. Au mai intrat: Vlad Tudorache, Hardău, Deaconescu și Drăghici. Antrenor: Marin Tudorache
Valea lui Mihai: Szas Atilla – Sârz, Nistor, Rusczai, Morar, Crișan, Magda, Iambor, Bârșan, Szalai, Boștea. Antrenor principal: Rudolf Covaci.

Partida a fost condusă la centru de Laszlo Kusztos din Târgu Mureș

Articol scris de Loredana Juglea

16 Mar. 2012, 20:13 Stiri
Pe aceeași temă