Tudorache conduce, din nou, antrenamentele Jiului

15 Feb. 2012, 12:06 Stiri
Tudorache conduce, din nou,** antrenamentele Jiului

Tehnicianul Marin Tudorache conduce, din nou antrenamentele echipei Jiul după ce în urmă cu o săptămână cunoscutul antrenor a anunțat că nu mai revine din cauza unor neînțelegeri de ordin financiar.

„Eu am spus întotdeauna că sunt disponibil pentru Jiul, dar nu să fac muncă voluntară. Am decis să conduc antrenamentele pentru că mi s-a promis că săptămâna aceasta se va rezolva situația mea financiară. Dar asta nu înseamnă că pot închide ochii la lucrurile care sunt evidente. A trebuit să se scrie în ziar despre probleme existente ca să fim băgați în seamă”, a declarat Tudorache.

Borugă a revenit și el, cu Deaconescu

Managerul Gigi Borugă, supărat și el pe patron, și-a arătat la rându-i disponibilitatea, semn că la Jiul supările între staff și patronat sunt pe termen limitat. „Nu îmi văd capul de treburi. Alerg să aduc jucători și de ce nu poate revin. Nu m-am certat niciodată cu Simota, doar mi-am spus punctul de vedere”, spune Borugă, care a mai bătut palma cu un jucător. Cristian Deaconescu, fost la Minerul Lupeni și Cetate Deva, va juca în retur pentru gruparea petroșeneană.

Simota tună și fulgeră

Supărat nevoie mare, patronul Jiului, Alin Simota, și-a vărsat ca de obicei năduful pe presă. „Eu sunt cel care bagă banii la Jiul. Nimeni altcineva nu bagă banii, aici, la echipă. Fac ceva pe toți cei care scriu sau mă vorbesc de rău”, a tunat patronul, care zilele acestea a rezolvat conturile jucătorilor, aceștia încasându-și restanțele. „Dacă probleme de la echipă îl depășesc sau dacă nu se mai simte în stare să lase locul altuia. Jiul este un brand și se găsesc destui care să pună mâna pe club”, este opinia generală a fanilor celei mai îndrăgite echipe din județ.

Articol scris de Loredana Juglea

15 Feb. 2012, 12:06 Stiri
Pe aceeași temă