Trei la reabilitare, una la „mărire”

09 Sep. 2011, 13:05 Stiri
Trei la reabilitare,** una la „mărire

Învinse în etapa trecută și cu situații delicate în clasament, Mureșul Deva, CFR Simeria și Jiul Petroșani caută să-și spele păcatele în meciurile din acest weekend. Aflată pe podium, FC Hunedoara are șansa să urce mai sus de locul trei, dacă va câștiga pe terenul liderei.

Dintre cele trei echipe aflate la „reabilitare”, Mureșul Deva are cel mai dificil adversar. Trupa pregătită de Constantin Olariu, unica echipă hunedoreană din eșalonul secund, va juca în Trivale, împotriva celor de la FC Argeș. Meciul e mai mult decât complicat, întrucât „urmașii” lui Dobrin au avut un start bun de campionat și sunt pe podium, după primele trei runde în care au strâns șapte puncte din nouă posibile. În acest context, pentru Mureșul un pas înainte ar putea fi și un eșec la un scor strâns, scos în baza unui joc bun.

În schimb, CFR Simeria și Jiul joacă, ambele în deplasare, în fața unor echipe din subsolul clasamentului. Feroviarii vor da piept, mâine, de la ora 17.00, cu FC Timișoara II, formație care are același punctaj ca și simerienii, un singur punct după trei etape, iar obiectivul e victoria. „Este absolut necesar să învingă pe FC Timișoara II”, a atenționat finanțatorul CFR-ului, Alina State.

Jiul va întâlni, sâmbătă, de la ora 17.00, echipa de pe ultimul loc, Nova Becicherecu Mic, iar alb-negrilor ne le mai este acceptat nici un pas greșit. „Dacă echipa nu va câștiga nici meciul din deplasare cu ultima clasată, atunci unii jucători vor fi sancționați, iar alții vor fi excluși din lot”, a afirmat un oficial al grupării din Petroșani.

Echipa din Banat, Millenium Giarmata, adversara celor de la FC Hunedoara, este liderul surpiză al seriei a V-a, singura cu maximum de puncte după trei etape. Aflați pe locul trei, alb-albaștrii își propun să îi readucă pe bănățeni cu picioarele pe pământ, și să câștige chiar pe terenul lor, pentru a face schimb de locuri în clasament. „Obiectivul nostru e victoria, iar eu sper ca echipa să o obțină, deși adversarii sunt acum pe primul loc în clasament”, a afirmat Silvan Toma, finanțatorul grupării hunedorene. Meciul este derbyul etapei și se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Articol scris de Loredana Juglea

09 Sep. 2011, 13:05 Stiri
Pe aceeași temă