Toxiinfecția i-a afectat fotbalistic! AFC Hărman a pierdut derby-ul local cu Cetate Râșnov. Cele două echipe brașovene au făcut rocada în seria Oțelului

Marius ANGHEL 03 May. 2018, 09:23 Stiri
Toxiinfecția i-a afectat fotbalistic!** AFC Hărman a pierdut derby-ul local cu Cetate Râșnov. Cele două echipe brașovene au făcut rocada în seria Oțelului

Olimpic Cetate Râșnov a câștigat, miercuri după-amiază, cu scorul de 3-2, meciul cu AFC Hărman, contând pentru etapa a 25-a a Seriei 1 a Ligii 3. Partida a fost mutată patru zile mai târziu, fiindcă inițial ar fi trebuit să se dispute sâmbăta trecută, după ce o toxiinfecție alimentară a făcut ravagii în tabăra oaspeților.

12 jucători de la AFC Hărman au suferit o toxiinfecție alimentară, iar problemele au apărut imediat după jocul de miercurea trecută cu AFK Miercurea Ciuc. Astfel că prezența pe teren sâmbătă, la partida cu Râșnov, era imposibil pentru Hărman. Doar Buga, Forika, Turdean, Râsteiu, Neagoie și Cortan nu au avut probleme. Cei 12 jucători cu simptome au fost la spital, unde au primit îngrijiri de specialitate.

Revenind la meciul desfășurat ieri, golurile victoriei râșnovenilor au fost marcate de Nicolae Mariean (17) și Vlad Boția (59 și 85), iar pentru AFC Hărman au punctat Daniel Paraschiv (22) și Paul Mitrică (61).

După acest succes, Olimpic Cetate Râșnov a urcat pe locul 5 în clasamentul Seriei 1, cu 39 de puncte, în timp ce AFC Hărman este pe 6, cu 37 de puncte.

Etapa viitoare, Râșnovul va juca sâmbătă, de la ora 18:00, în deplasare, cu SC Oțelul, iar AFC Hărman o va întâlni, tot atunci, pe teren propriu, pe Sporting Liești.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 03 May. 2018, 09:23 Stiri
Pe aceeași temă