Todea anunță mărirea Hunedoarei: „Vom promova”

02 May. 2012, 10:29 Stiri
Todea anunță mărirea Hunedoarei:**

Golgheterul lui FC Hunedoara cu 8 goluri, Lucian Todea a fost încă o dată providențial pentru „negru-albaștrii”.

Introdus în teren după pauză într-un moment în care ofensiva gazdelor părea în lipsă de idei mijlocașul de 25 de ani a marcat două goluri la rând în poarta Unirii Valea lui Mihai pentru a opta victorie în retur a Hunedoarei .

De două sezoane la Hunedoara, Todea nu concepe să nu reușească promovarea în Liga a doua la finalul actualului campionat. El crede că după etapa viitoare FC Hunedoara va urca pe primul loc.

– Felicitări pentru goluri Lucian! Ce s-a întâmplat de ai fost rezervă cu Valea lui Mihai?

– Mulțumesc! A fost alegerea antrenorului. Domnul Remus Steop a făcut tactica eu doar mi-am făcut treaba bine. Am intrat în teren când mi s-a cerut și am dat gol.

– Cum vezi lupta pentru promovare pe care FC Hunedoara o duce în retur cu liderul ACS Recaș de care vă mai despart doar două puncte?
– Este o dispută din care vom ieși învingători noi. Cred că după etapa viitoare FC Hunedoara și ACS Recaș vor face schimb de locuri în clasament. Când spun asta i-au în calcul faptul că Recașul va avea un joc foarte greu la FC Caransebeș unul dintre puținele terenuri unde mai poate pierde iar noi o deplasare mai facilă la Făget. O înfrângere a Recașului coroborată cu o victorie a noastră ne-ar propulsa pe primul loc. Simt că runda viitoare va fi foarte importantă pentru noi.

– Are FC Hunedoara forță să nu mai facă niciun pas greșit în ultimele 6 etape?

– Da! Suntem cea mai puternică echipă din Serie în retur singura neînvinsă în acest an. Și programul ne este oarecum favorabil. Vom juca pe teren propriu meciurile grele cu Jiul, FC Caransebeș și Bihorul Beiuș.

– Ce ar însemna pentru tine ratarea promovării pentru a doua oară la rând cu FC Hunedoara?
– Nici nu vreau să i-au în calcul această ipoteză. Simt că FC Hunedoara va promova! Suntem mai aproape ca niciodată de Liga a II-a.

FC Hunedoara 3 (0)
A.Ilie – Marcu, Cuciula (62 L. Todea), Bier (cpt.), B. Roiu – Boroștean (83 Dimcea), Jitaru (80 B. Steop), R. Cristian, J. Vajda, Trășcan – Ov. Istinie (71 I. Radu).
Antrenor: Remus Steop.

Unirea Valea lui Mihai 0 (0)
Szasz – Ionescu, Magda (77 Roszkay), Nistor, Cura (67 Saral), Fele Șandor (cpt; 79 Pap), Iambor (73 Felesz), Crișan, Buștea – Bîrsan, Dumiter.
Antrenor: Rudolf Kovacs.

Au marcat: L. Todea (74, 81), I. Radu (90+1).
Arbitru: Marian Bordean. Asistenți: Gabriel Cîrlea și Ioan Dima (toți din Sibiu).
Stadion „Michael Klein”. Spectatori: 500.

CUM S-AU MARCAT GOLURILE:
1-0/74/L. Todea – din 4 metri a pus „latul” la mingea centrată de pe dreapta de Boroștean.
2-0/81/L. Todea preluare și șut imparabil de la 22 de metri.
3-0/90+1/I. Radu – șut din 10 metri din pasa lui Robert Cristian.

Articol scris de Sami TAMAȘ

02 May. 2012, 10:29 Stiri
Pe aceeași temă