Tinerii timișoreni au bătut juniorii reșițeni!

07 Apr. 2012, 07:20 Stiri
Tinerii timișoreni** au bătut juniorii reșițeni!
Partida cu Gloria Reșița putea fi la fel de bine confundată cu un joc între o echipă de tineret și una de juniori. După un start fals, alb-violeții au fost cei care au controlat și au câștigat fără probleme „duelul tinereții” din C5.

Surprinzător, „experimentala” echipă reșițeană, cu trei juniori ’94 la start, a deschis scorul. O diagonală calculată greșit de Vucea a fost preluată de Ieremciuc (născut 1993), care a pătruns și a șutat frumos la colțul lung, 0-1 (min. 5). Echipa lui Adi Stoicov părea să aibă din nou probleme de concentrare, Boștină (10‘) reia slab o centrare în fața porții și permite unui fundaș să trimită în corner.

Golul egalizator va veni tocmai dintr-un picior al apărării supraaglomerate a Gloriei. Leagu (21‘) șutează spre centrul careului, mingea părea să ajungă la Boștină, dar Cheda a intervenit nefericit și a trimis în propria plasă. Leagu și Boștină puteau să ducă echipa în avantaj înainte de pauză, dar nu au avut inspirație în preajma porții.

Eliminarea a pus capac

„Spartanii” din Govândari au trecut la un hei-rup, și au lăsat la o parte ideea de construcție. Mingile aruncate pe atacant au cauzat rareori probleme în partea a doua a jocului. Drumul victoriei gazdă a fost deschis de Adrian Popa (54‘), care a reluat din voleu centrarea lui Boștină. Jocul s-a încheiat practic peste zece minute, când Marta de la oapeți a văzut ușor roșu direct la o intrare tare asupra lui Vucea.

Popa (64‘) a majorat apoi scorul, tot din voleu, unul mai frumos ca primul, după o fază șnur declanșată de combinația Constantinescu-Szalkai la o lovitură liberă și recentrarea lui Silaghi. Dominarea alb-violetă a mai produs o serie de faze de antrenament pe final. Constantinescu a lovit bara înainte de golul patru, marcat de Velici (84‘), în urma mingii oferite pe tavă de Dăruială. Popa și-a trecut în cont și el două bare înainte de a-și completa hattrick-ul clasic pentru scorul final de 5-1 la practic ultima fază.

Poli II arată în continuare ca o echipă care poate face surprize în ambele sensuri. Gloria rămâne însă cea mai firavă echipă a seriei și a părut victimă sigură încă dinainte de start.

Poli II (antrenor Adrian Stoicov): Iordache – Vucea, Dăruială, Zaluschi, Zele – Szalkai, Artean, Silaghi – Leagu, Boștină, Ad. Popa (c). Au mai jucat: Constantinescu, Damian, Velici și Tăbăcaru.

Gloria Reșița (antrenor Dănuț Boltașiu): Argane – Vijulie, Cheda, Marinaș, Negrei – Jeler, Stănucă, Feleagă (c), Ieremciuc – Ursu, Marta. Au mai jucat: Bulzu, Guduleasa și Goiți.

VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA ACEST MECI

Articol de Cornel BIHOLARI
Foto: Banat Sport

07 Apr. 2012, 07:20 Stiri
Pe aceeași temă