Tânăr și neliniștit. Ilyeș a înscris pentru Csikszereda la 41 de ani și 7 luni

Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 19:56 Stiri

Site-ul Federației Române de Fotbal informează că eroul prologului etapei secunde din Liga a treia a fost Robert Ilyeș, antrenorul-jucător al echipei FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Robert a jucat ultimul meci în Liga 1 pe 21 mai 2012 când avea 38 de ani și 3 luni, iar de atunci n-a mai existat un alt fotbalist care să-l depășească din acest punct de vedere.

Potrivit frf.ro, runda a doua a Ligii 3 a debutat vineri cu nouă partide, cele mai multe având loc în seria a patra și a cincea, câte trei la număr. Șapte echipe au cucerit toate punctele puse în joc, patru reușind să se impună în deplasare. Un record inedit al sezonului a fost stabilit la Miercurea Ciuc, acolo unde golul cu care gazdele s-au impus în fața nou-promovatei Luceafărul Bălan (2-1) a fost marcat de antrenorul-jucător Robert Ilyeș. Acesta continuă să evolueze pe teren, deși va împlini 42 de ani pe 4 februarie anul viitor!

„La antrenamente pun în practică tot ceea ce am învățat de la tehnicienii cu care am lucrat. Am furat meserie de la Răzvan Lucescu, de la Rednic, Vio Moldovan, răposatul Costică Ștefănescu și nu în ultimul rând, Viorel Hizo”
Robert Ilyeș, într-un interviu pentru ProSport acordat la începutul anului

Robert Ilyeș a evoluat pentru Foresta Fălticeni, Astra, Rapid București, Khazar Lankaran, FC Brașov și FCM Târgu Mureș. A jucat 481 meciuri în Liga 1 și a înscris 100 de goluri

FK Csikszereda – Luceafărul Bălan 2-1
Majzik (13 – pen.), Ilyes (72) / Flv. Porumb (36)

Foto: fkcsikszereda.ro

Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 19:56 Stiri
Pe aceeași temă