Suporterii petroșăneni luptă pentru salvarea Jiului!

Marius ANGHEL 30 Jan. 2013, 18:09 Stiri
Suporterii petroșăneni** luptă pentru salvarea Jiului!

Puținii suporteri care au mai rămas fideli echipei Jiul Petroșani sau a ceea ce a mai rămas din clubul fanion a Văii Jiului nu se pot resemna cu ideea că peste câteva luni gruparea lor favorită va fi istorie. Ca dovadă, pe diverse site-uri de socializare suporterii „alb-negri” au postat mai multe mesaje în care solicită salvarea echipei.

Pe site-urile de sport dedicate ligilor inferioare, dar și pe site-urile de socializare, fanii Jiului au declanșat o campanie de salvare a echipei lor. „Nu lăsați Jiul să moară”, „salvați echipa” sau „Nu îngropați fotbalul” sunt doar câteva dintre mesajele postate de suporterii alb-negrilor. Din păcate mesajul lor are valoarea unor vorbe în vânt, deoarece patronul Alin Simota a anunțat că nu mai își permite să susțină clubul, iar primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob Ridzi, a spus, la rândul său, că nu poate face nimic în acest sens. Suma de care are nevoie Jiul pentru a-și achita datoriile și a începe campionatul depășește 100.000 de lei.

Ieri, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, s-a întâlnit cu un grup de suporteri ai Jiului. Întâlnirea a fost cerută de către suporteri pentru a-i înmâna edilului o petiție prin care cer salvarea echipei Jiul de la desființare. „Am avut o întâlnire cu un mic grup de suporteri ai Jiului. Ei mi-au cerut să găsesc o soluție pentru a salva clubul de fotbal și mi-au înaintat o petiție”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Grupul de suporteri a fost format din pensionari, aceștia demonstrând o atentă cunoaștere a fenomenului sportiv din municipiul Petroșani. Cei prezenți au discutat cu edilul municipiului Petroșani despre toate aspectele fenomenului fotbalistic local.

Articol scris de Loredana Juglea

Marius ANGHEL 30 Jan. 2013, 18:09 Stiri
Pe aceeași temă