Suporterii nu sunt de acord cu schimbările de la SCM! Negru nu va fi sprijinit

13 Jul. 2012, 13:40 Stiri
Suporterii nu sunt de acord cu schimbările de la SCM!** Negru nu va fi sprijinit

După ce ieri au fost anunțate modificările din structura organizatorică a SCM Argeșul Pitești, suporterii alb-violeți care au susținut în acest sezon formația s-au declarat nemulțumiți de ul­timele schimbări, spunând că noii antrenori nu vor fi susținuți.

Într-un comunicat remis re­dac­­ției, fanii spun: „Nu ni se pare normal ce s-a întâmplat la SCM Pitești, este o nedreptate ca Ne­lu Ceaușu și Ilie Bărbulescu să fie îndepărtați de la echipă. Încă de la înființarea echipei, am ple­cat toți la un drum greu, antre­nori, conducere, jucători și su­por­teri. Împreună am creat o fa­milie și obiectivul a fost înde­pli­nit, lucruri care la actualul FC Ar­geș nu erau posibile. Din păca­te, a­cest drum a fost oprit în vara aceasta, Nelu Ceaușu și Ilie Băr­­bulescu fiind îndepărtați. Nu înțelegem din ce motive, se pare că explicația cu licența este doar de suprafață, știm că Nelu Cea­u­­șu și-a rezolvat problema cu li­cența, iar la Ilie Bărbulescu ori­cum nu erau probleme. Nouă nu ni s-a cerut nicio părere, am pri­mit decizia asta ca un șoc. Nu ni se pare mai importantă o hârtie decât o performanță pe care au re­a­lizat-o cei doi. Oricum, noul an­­trenor nu face parte din fami­lia noastră, noi ne dorim serio­zi­ta­te, profesionalism, bun simț, oa­­meni care pun suflet și res­pect față de suporteri, iar până acum nu ne-au fost demonstrate, mai mult decât atât, acesta a intrat me­reu în conflict cu suporterii, atât la FC Argeș, cât și la Mioveni.

Din păcate, și cu majoritatea jucătorilor s-a luat o decizie gre­și­tă, să fie dați afară aproape toți, sunt jucători care au pus su­flet, și-au dat toată silința, și-au îndeplinit obiectivul și meritau și ei o șansă pentru Liga a III-a.

Considerăm că s-a făcut o gre­­șeală, nu ne dorim ca la SCM să se meargă din gre­șea­­­lă în greșeală, la fel cum s-a în­tâmplat la FC Argeș, unde oamenii pricepuți au fost înde­păr­­tați”.

Articol scris de Silviu Mihai

13 Jul. 2012, 13:40 Stiri
Pe aceeași temă