Suporterii lui ASU Poli au făcut curățenie la stadion după sărbătorirea victoriei cu Voința Lupac. Clubul alb-violet a strâns donații record la meciul tur de baraj

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 22 Jun. 2015, 16:15 Stiri
  • Prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a a dus la supraaglomerarea arenei „Știința”. Spectacolul creat la ASU Poli – Voința Lupac (5-1) a avut și urmări pentru micuța arenă din Timișoara, care a fost acoperită de role de hârtie și alte resturi lăsate de spectatori. Mulți fani alb-violeți au dat însă dovadă de spirit civic și în fapte și s-au strâns ieri pentru a curăța zona de gunoaie.


Apelul făcut ieri pe pagina de Facebook a clubului a adus zeci de voluntari dispuși să măture coji de semințe sau să adune ambalajele. Fanii au venit pregătiți cu mături și saci de gunoi iar treptat arena Universității Politehnica și-a recăpătat imaginea cochetă de dinaintea duelului la care a asistat câteva mii de spectatori.

Mobilizarea suporterilor nu a rămas trecută cu vederea. „Vă mulțumim tuturor celor care ați venit în această după-amiază la Știința, împreună demonstrăm de fiecare dată că Poli e cu adevărat echipa noastră! Bravo!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.

Record de încasări în cutiile „Pentru Echipă”

ASU Poli nu a avut bilete de intrare nici la jocul de sâmbătă, dar, după cum se știe, fanii sunt invitați să facă donații după posibiliăți. La meciul cu Lupac în cutiile în care se strâng bani pentru primele jucătorilor s-a adunat o sumă record. 8.000 lei, 40 de euro, 35 dolari canadieni și 170 dinari sârbești au fost adunați, un adevărat record al inițiativei suporterilor până acum.

Printre cei care au contribuit financiar s-a numărat și Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF fiind prezent la meci alături de Răzvan Burleanu, care a rămas impresionat de galeria timișoreană.

ASU Poli dispută returul cu Voința Lupac pe terenul echipei din Caraș-Severin sâmbătă, 27 iunie.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 22 Jun. 2015, 16:15 Stiri
Pe aceeași temă