Șunda le face pe plac suporterilor

28 Sep. 2011, 11:51 Stiri
Șunda le face pe plac** suporterilor

Numirea antrenorului Aurel Șunda la gruparea din Liga a treia, FC Hunedoara a fost primită cu entuziasm de către fanii alb-albaștilor. Asta și pentru că antrenorul promite că va reînvia „spiritul Hunedoarei” și va face o echipă competitivă. Mai mult decât atât acesta a promis că va pleca urechea și la doleanța fanilor care vor să vadă pe teren cât mai mulți jucători localnici.

„În tur trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Apoi, cu o bună pregătire de iarnă și cu unele noi achiziții sper să ajungem să jucăm un fotbal competitiv în retur. Am auzit că suporterii vor jucători localnici în teren și este normal, având în vedere tradiția fotbalistică a Hunedoarei. Trebuie să reînviem spiritul Hunedoarei, iar pentru asta sper ca foarte mulți tineri hunedoreni să facă pasul spre prima echipă. De altfel, pe unde am antrenat, am încercat ca în echipă să fie cât mai mulți localnici. Însă nu fac niciodată rabat de la calitate și seriozitate, iar în teren intră numai cei care merită”, a spus Șunda.

Aurel Șunda va debuta oficial la FC Hunedoara, vineri, în deplasare, la partida cu Gloria Reșița, penultima clasată. „Am analizat pe video jocul cu CFR Simeria și am identificat unele carențe din jocul echipei. Nu pot să spun ce schimbări vor apărea în primul 11 sau în sistemul de joc, dar e sigur că jucătorii care se vor pregăti cu seriozitate și vor dovedi că sunt în formă vor fi titulari. Cu o astfel de echipă, cred că și rezultatul poate fi unul pozitiv”, a mai afirmat Aurel Șunda.

Stelescu, aut două etape

Curg sancțiunile în liga județeană de fotbal, acolo unde forurile superioare nu iartă nimic. Cele mai multe sancțiuni le-au luat echipele din Vale care au făcu rabat de la fenomenul fair play. Astfel antrenorul Universității Petroșani, Ionuț Stelescu a fost suspendat două etape și a primit o penalitate de 50 de lei pentru proteste repetate la adresa arbitrilor, în timp ce elevul său Răzvan Gheorghiescu a primit o etapă suspendare și o amendă de 25 de lei pentru primirea celui de-al doilea cartonaș galben în decursul jocului.

Jucătorul Ioan Roșianu, de la liderul Ligii a patra CS Vulcan, a luat o etapă de suspendare și 25 de lei amendă pentru primirea celui de-al doilea cartonaș galben în decursul aceluiași meci.

articol scris de Loredana Juglea

28 Sep. 2011, 11:51 Stiri
Pe aceeași temă