Sud-americanii Voinței au făcut spectacol la Zalău

18 Mar. 2012, 10:41 Stiri

Gruparea de la poalele Meseșului a debutat cu stângul în returul Ligii a III-a, clacând pe teren propriu cu o echipă de comună, Voința Livezile. Chiar dacă se aflau în zona nisipurilor mișcătoare, bistrițenii au venit cu gândul de a produce surpriza la Zalău și au reușit să fure toate punctele puse în joc. Spectatorii prezenți la meci au avut parte de un spectacol sportiv, în care s-au marcat șapte goluri, dar din păcate FC Zalău nu s-a ales cu nimica de la acest meci.

La prima ocazie mai periculoasă, Voința Livezile a reușit să deschidă scorul în minutul 8 prin uruguayanul Rodriguez Nunez Sergio, care lansat în atac, îl driblează pe Claudiu Chiș și înscrie în poarta goală. FC Zalău a restabilit rapid egalitatea, șapte minute mai târziu, prin Gigi Gorga care după o centrare foarte bună a lui Vlad Lung, s-a descotorosit de un adversar și l-a învins pe portarul bistrițenilor. În minutul 18, Cosmin Sabou este faulta în careul advers, centralul timișorean indică ferm punctul cu var, iar același Sabou execută și marchează. Apele începeau să fie limpezi la FC Zalău, însă numai pentru câtva timp.

Au urmat 20 de minute în care zălăuanii au controlat la mijlocul terenului, însă la puținele faze de atac ale oaspeților, Flaviu Gotea obține o lovitură de la 11 metri, transformată de Rareș Stan care restabilește egalitatea. Cu trei minute înainte de pauză, Cosmin Sabou prinde un șut zdravăn, Silviu Voivod respinge în față și Gigi Gorga este la post împingând balonul în plasă.

La cabine, s-a intrat cu avantaj minim pentru FC Zalău și nimeni nu-și închipuia ce se se va întâmpla în partea a doua a meciului. În mitanul secund, și-au intrat în rol cei doi sud americani de la Livezile, care au făcut spectacol.

Vezi pe Sportul Sălăjean continuarea cronicii

FC Zalău – Voința Livezile 3 – 4 (3 – 2)
Gigi Gorga (15, 42), Cosmin Sabou (18) / Rodriguez Nunez (8, 82), Rareș Stan (38), Almiron Alan (60)

FC Zalău: 12. Claudiu Chiș – 18. Maior Istvan, 2. Dragoș Surducan, 21.Claudiu Cornaci, 4. Vlad Negrean, 8. Vlad Lung, 10. Cosmin Sabou, 29. Cosmin Cozma, 15.Viorel Ionașcu, 17. Andrei Teglaș, 11. Gigi Gorga. Rezerve: 1.George Cozma, 13. Vasile Jula, 3.Răzvan Nicorici, 16. Mihai Cherecheș, 6. Gabriel Țiriac, 14. Cristian Păcurar, 9. Andrei Bălan . Antrenor principal: Marius Pașca, Antrenor secund: Cristian Oros

Voința: 12. Silviu Voivod – 14. Simion Buta, 5. Bogdan Nap, 17. Cătălin Blaji, 11. Vladimir Dugnar, 7. Flaviu Gotea, 21. Rareș Stan, 8. Răzvan Marc, 2.Sebastian Rus, 18.Rodriguez Nunez Sergio, 22. Almiron Alan Emanuel. Rezerve: 25. Gabrie Szabo, 6. Alexandru Șerediuc, 10. Otinel Sighiartău, 13. Cătălin Criturean, 23. Claudiu Ștefco. Antrenori principal: Constantin Sasa

18 Mar. 2012, 10:41 Stiri
Pe aceeași temă