Stupar a preluat Arieșul: „Sper să ne revenim cât mai rapid”

Marius ANGHEL 02 Oct. 2013, 12:40 Stiri
Stupar a preluat Arieșul:**

Cu doar trei puncte din 15 posibile, Arieșul Turda se clasează pe locul 9 în seria a V-a a Ligii a III-a, unul sub prentențiile clubului. Prin urmare, conducerea echipei clujene a dorit să creeze un șoc și l-a înlăturat pe antrenorul Marius Pașca, optând pentru arădeanul Dan Stupar. Acesta a fost propus de Florin Pantea, antrenorul cu portarii la Arieșul, care a mai lucrat cu fostul fundaș stânga al UTA-ei la Internațional Pitești.

Un alt motiv pentru care Stupar a fost convins să preia Turda este legat de programul formației. În următoarele confruntări de pe teren propriu, „roș-albaștrii” le găzduiesc pe Național Sebiș, CS Ineu și Șoimii Pâncota, echipe pe care tehnicianul le cunoaște destul de bine, inclusiv stilul de lucru al antrenorilor săi.

Liderul campionatul sosește pe Arieș marți, în intermediară, Stupar urmând să se revadă cu fostul său antrenor de la Gloria, Mihai Petcuț, dar și cu Ionuț Popa, cel care l-a antrenat la UTA la începutul anilor 90 și cu care a colaborat din postura de „secund” la echipa fanion a Aradului în sezonul 2009-2010. De fapt, tehnicianul a ocupat această funcție în curtea „Bătrânei Doamne” până în această vară.

Deocamdată, înțelegerea dintre Dan Stupar și Turda e valabilă până în iarnă, urmând ca ea să fie prelungită dacă cele două părți sunt mulțumiți de colaborare. „Preiau o echipă aflată puțin în dificultate mai ales prin prisma rezultatelor obținute în debutul acestui sezon, dar și a înfrângerii grele de pe teren propriu cu Cugirul (n.a. 0-6). Dar, nu mi-e frică de muncă, sper să ne revenim cât mai rapid, chiar începând de la meciul cu Sebișul”, ne-a mărturisit antrenorul arădean, deținător al licenței A.

La finalul acestei săptămâni, Turda are parte de etapă liberă ca urmare a retragerii din competiție a celor de la FC Maramureș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Oct. 2013, 12:40 Stiri
Pe aceeași temă