Stoiceștii bătuți de râmniceni în derbyul județean

28 Oct. 2011, 23:17 Stiri

CSM Râmnicu Sărat continuă seria rezultatelor pozitive după ce la cârma echipei a fost instalat Marian Roșu. Vineri, râmnicenii au reușit să bifeze o nouă victorie, de această dată la Buzău, în derbyul județean cu ABC Stoicescu, formație în fața căreia s-au impus cu scorul de 3-1.

După o primă repriză ceva mai echilibrată, diferența de valoare dintre cele două combatante și-a spus cuvântul, oaspeții marcând la trei minute de la reluare, când Rențea a taxat o greșeală a portarului. CSM Râmnicu Sărat și-a dublat avantajul ceva mai târziu grație lui Nica (’70), acesta împingând mingea în poarta de la numai un metru după ce revenise din bara transversală.

,,Stoiceștii” au redus din diferență în urma unui penalty acordat pentru henț și transformat de C. Chiorcău (’75). Peste câteva minute același Nica (’83) și-a trecut în cont ,,dubla”, fructificând un contraatac cu un șut plasat pe lângă portarul ieșit la marginea careului. Până la finalul partidei nu s-a mai întâmplat nimic deosebit și astfel oaspeții au plecat acasă cu toate cele trei puncte puse la bătaie.

Articol și foto de Adi SOARE

28 Oct. 2011, 23:17 Stiri
Pe aceeași temă