Stoiceștii au luat-o de la băieții lui „Magiun”

06 May. 2012, 09:28 Stiri

ABC Stoicescu își complică și mai mult situația în clasament după ce vineri a suferit un nou eșec în campionatul Ligii a III-a. În cadrul etapei a 25-a, echipa buzoiană a pierdut cu scorul de 0-2 meciul disputat pe teren propriu cu SC Bacău. De altfel, a fost un deznodământ previzibil ținând cont de de diferența de valoare dintre cele două combatante, dar și faptul că, aflați în lupta pentru promovare, oaspeții nu își permiteau niciun pas greșit, mai ales în duelul cu o adversară al cărei antrenor abia a adunat cei 11 jucători pe care să-i trimită în teren.

Astfel, misiunea grupării din orașul lui Bacovia a devenit mult mai ușoară, motiv pentru care nici nu a forțat. Scorul a fost deschis de Răduțoiu (15), care cu un șut plasat din careului a taxat prompt o greșeală a defensivei buzoiene și astfel băcăuanii erau în grafic. Oaspeții și-au trecut apoi în cont câteva ocazii clare, însă au mai fructificat una, în repriza secundă când Adăscăliței (75) a marcat din apropiere stabilind scorul final.

Marin Barbu: ,,Nu prea am forțat”

După meci, tehnicianul oaspeților, Marin Barbu, alias Magiun, s-a arătat nemulțumit de faptul că jucătorii săi au irosit cu ușurință multe ocazii de gol, iar unii au jucat doar cu numele.

,,Este adevărat că nici noi nu prea am forțat și am luat jocul mai ușor. Am și ratat, însă vreau să felicit copiii de la ABC Stoicescu pentru că s-au preocupat de joc încercând să evolueze cât mai bine. Eu zic că experiența și valoarea lotului nostru și-a spus cuvântul. În orice caz, a fost un joc care mi-a plăcut.”, a declarat Marin Barbu.

Gazdele, fără jucători de rezervă!

În partida cu SC Bacău, antrenorul echipei ABC Stoicescu, Leonida Nedelcu, s-a confruntat cu o mare problemă. Mai exact, nu a putut efectua nicio schimbare, asta fiindcă pur și simplu nu a avut jucători de rezervă, unii fiind accidentați ori suspendați, iar alții au lipsit din diverse motive.

,,Eram sigur că nu puteam face mai mult cu acești copii pe care îi avem. Pe lângă asta, ne-au lipsit foarte mulți jucători și astăzi (n.r.vineri) sub nicio formă nu puteam emite pretenții, deoarece e prima dată în cariera mea de antrenor când nu am făcut nicio schimbare într-un meci. Asta din cauză că nu am avut jucători de rezervă! Totuși vreau să-i felicit pe băieți că au alergat încercând să dea o replică bună.”
, a punctat tehnicianul gazdelor, Leonida Nedelcu.

Articol și foto de Adi SOARE

06 May. 2012, 09:28 Stiri
Pe aceeași temă