Stoica și-a dat demisia de la Bucovina Rădăuți. Trei veterani din lot se vor ocupa de pregătirea echipei

Marius ANGHEL 09 Dec. 2014, 14:14 Stiri
Stoica și-a dat demisia de la Bucovina Rădăuți.** Trei veterani din lot se vor ocupa de pregătirea echipei

Parcursul nu tocmai bun din campionat al echipei Bucovina Rădăuți, locul 9 din 13 în clasamentul Seriei I a Ligii 3 la finalul turului, l-a determinat pe antrenorul Daniel Stoica (foto, în dreapta) să-și dea demisia. Instalat la cârma echipei în vara lui 2013, tehnicianul în vârstă de 39 de ani va rămâne totuși în cadrul clubului, urmând a se ocupa în continuare de una dintre grupele de juniori.

Conducătorii Bucovinei au și găsit varianta optimă pentru înlocuirea lui Stoica. De pregătirea echipei se vor ocupa veteranii lotului rădăuțean. Iulian Ionesi (foto, în stânga) va fi noul antrenor principal, urmând a fi secondat de Cristinel Ilisoi și Tudor Zaremba, în vreme ce Marius Pasaila se va ocupa de echipa de Liga a IV-a.

„Daniel Stoica și-a prezentat demisia după meciul cu Ceahlăul II. Ne-am despărțit în condiții amiabile. Apoi, am decis că de pregătirea celor două echipe de seniori pe care le avem să se ocupe Ionesi, Ilisoi, Zaremba și Pasaila. Am încredere în ei. Sunt cei mai vechi jucători din lot, unii dintre ei fiind la noi încă de când echipa juca în Liga a V-a”, a precizat managerul Manuel Costache pentru Gazeta de Suceava.

Conducătorul Bucovinei a mai spus că se va încerca schimbarea politicii clubului, în sensul că de acum înainte se va promova la prima echipă mai mulți tineri jucători. „Suntem în discuții cu mai mulți jucători. Stăm fără grijă în privința retrogradării, așa că în retur ne propunem să câștigăm meciurile de acasă, iar în același timp să promovăm cât mai mulți tineri. Gândim în perspectiva sezonului următor, când vom fi nevoiți să folosim trei jucători sub 19 ani. Doi deja au debutat la nivelul Ligii a III-a, Puha și Cotoara”, a mai spus Costache, care a anunțat că echipa rădăuțeană s-a despărțit la finalul turului de jucătorii Popescu, Negruț și Aghiorghiesei.

Gazeta de Suceava mai scrie că jucătorii, antrenorii și conducătorii „galben-albaștrilor” se vor întâlni vineri pentru banchetul de final de an, după care vor intra în vacanță până pe 26 ianuarie, când este programată reunirea lotului.
 

Marius ANGHEL 09 Dec. 2014, 14:14 Stiri
Pe aceeași temă