Ștefăneștiul pregătește o lovitură: Cristi Bobar președinte!

Mihai Andries 21 Jan. 2013, 17:24 Stiri
Ștefăneștiul pregătește o lovitură:** Cristi Bobar președinte!

Lupta pentru promovare se ascute în seria a III-a a celui de-al treilea eșalon, chiar dacă Berceniul are un avantaj considerabil față de ocupanta locului secund, CS Ștefănești. Și asta deoarece conducerea clubului din Ștefănești este în discuții avansate cu Cristi Bobar, pentru numirea acestuia în funcția de președinte!

Negocierile au avut loc în cursul zilei de azi, atunci când fostul oficial al AFCM Reșita 2012 a fost prezent la Ștefănești. Bobar s-a despărțit de gruparea reșițeană pe finalul anului trecut, după ce și-a depus demisia la finalul lunii octombrie, nemulțumit de condițiile existente la clubul reșițean.

Mutarea făcută de clubul ilfovean este una interesantă prin prisma faptului că Bobar este unul dintre cei doi reprezentanți ai cluburilor din Liga a III-a în Comitetul Executiv. Celălalt reprezentant este nimeni altul decât Ștefan Stana, președintele grupării din Berceni, cea pe care Ștefăneștiul va încerca să o ajungă, deși distanța este în acest moment destul de mare.

În aceste condiții, meciul direct din chiar prima etapă a returului va deveni decisiv, în condițiile în care o victorie a Ștefăneștiului la Berceni ar aduce pe cele două echipe la egalitate în clasamentul adevărului, iar distanța în clasamentul general s-ar micșora la doar 6 puncte.

Articol scris de Marian CONSTANTIN

Mihai Andries 21 Jan. 2013, 17:24 Stiri
Pe aceeași temă