EXCLUSIV | „U” Cluj a intrat pe fir pentru Grozav! „Șepcile roșii” le-au luat fața dinamoviștilor. Anunțul făcut de Ioan Ovidiu Sabău

Marius ANGHEL 25 Sep. 2018, 14:29 Campionat
EXCLUSIV |

Gicu Grozav, fostul decar al naționalei, este cel mai curtat jucător din fotbalul românesc. În tratative cu Dinamo și Hermannstadt, mijlocașul ofensiv ar putea ajunge în Liga 2.

Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universității, i-a făcut deja oferta și așteaptă răspunsul lui Grozav. Fostul membru al Generației de Aur a început negocierile înaintea celor de la Dinamo.

„Oricând ne-ar interesa un astfel de jucător. El s-a simțit bine la acest club. Dacă nu ar găsi o variantă foarte bună, eu cred că și-ar dori să vină la Universitatea. Am discutat cu el, sunt deja două săptămâni de când țin legătura și sper ca ceva să se întâmple să vină la Universitatea. El încă mai poate juca la echipa națională. Orice echipă din Liga 1 și-l dorește. Greu să se realizeze acest transfer, dar eu îl aștept. Grozav, alături de Goga și Gavra ar fi o tripletă de Liga 1. Ar face spectacol. Nu s-ar mai pune problema victoriei, sunt jucători care fac diferența. Ar fi GGG (n.r. – posibilul atac format din Grozav, Goga, Gavra). Poate mă aude și mă sună. Un an de zile să vină să pună umărul la promovare și apoi îi dăm drumul”, a spus Sabău.

Gheorghe Grozav a jucat în 25 de partide pentru „U” Cluj, în sezonul 2011 – 2012, când echipa evolua în Liga 1. Atacantul de 27 de ani este intens curtat de Dinamo și e foarte aproape de a semna cu echipa din „Ștefan cel Mare”, dacă se va înțelege cu conducerea de la Rin. Claudiu Niculescu poate fi decisiv în transferul lui Grozav, antrenorul fiind cel care a insistat pentru aducerea dinamovistului.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL 25 Sep. 2018, 14:29 Campionat
Pe aceeași temă