Ștefan Nanu a preluat o echipă care a retrogradat din Liga 3, însă care a fost reprimită de FRF în competiție. „Vreau să fim undeva sus, în primele 10 locuri”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Jul. 2019, 22:17 Stiri
Ștefan Nanu a preluat o echipă care a retrogradat din Liga 3, însă care a fost reprimită de FRF în competiție.**

Ștefan Nanu (50 de ani) a preluat postul de antrenor principal la LPS Cetate Deva, echipă reprimită de FRF în Liga 3 după ce a retrogradat la finalul sezonului recent încheiat, după ce a terminat pe locul 13 în Seria a 4-a. Nanu a activat ultima dată în Liga 2, la ACS Poli, mai întâi ca antrenor și apoi ca director sportiv. Echipa timișoreană a retrogradat în Liga 3.

„Totul va fi ok, sunt condiții bune. Nu mi s-a impus un obiectiv. Am găsit oameni de calitate, care vor să facă fotbal. Este un oraș frumos. Lotul nu este încă definitivat, suntem în căutări, am găsit un nucleu bun, vreau să promovez și copiii din Deva și vom mai aduce jucători. Este potențial la Deva. Vreau să fim undeva sus, în primele 10 locuri. Cu siguranță nu se va mai pune problema retrogradării”, a anunțat Ștefan Nanu.

Pentru postul de antrenor secund, Nanu l-a propus pe Dorian Gugu, ultima dată la Pandurii Târgu Jiu. Primii trei jucători ajunși la Deva sunt Bogdanovici, Iana și Subțirelu.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Jul. 2019, 22:17 Stiri
Pe aceeași temă