Stăncioiu, reclamat de Porumbacu la Comisia de Disciplină

Marian Dima, Marius ANGHEL 11 Jun. 2014, 12:37 Stiri
Stăncioiu, reclamat** de Porumbacu la Comisia de Disciplină

Declarațiile antrenorului Florin Stăncioiu cu privire la „contrele” primite de la Chindia Târgoviște în acest sezon i-au „sensibilizat” pe târgovișteni, președintele Mugur Porumbacu anunțând că va face o sesizare către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la declarațiile tehnicianului prahovean.

Stăncioiu a făcut câteva aluzii hazlii la fostul președinte de la Otopeni, care a condus Chindia în acest sezon, după meciul de la Pitești numindu-l „Porumbel”, iar după meciul cu Bradu afirmând că „nu ar avea loc la Fortuna, pentru că nu mai avem galerie, deci nu ne trebuie șef”.

Antrenorul nu s-a sfiit să afirme, în mai multe rânduri că staff-ul Chindiei a motivat adversarele Fortunei, lucru care i-a deranjat pe dâmbovițeni, astfel de afirmații, cu privire la „contrele” puse Fortunei, făcând și antrenorul de la SCM Pitești, Valentin Sinescu, care a afirmat public că „mi s-au promis 5000 de ron ca să încurc Fortuna”!

Primele mișcări

Fortuna are stabilite, deja, câteva dintre mutările pentru eșalonul secund, în primul rând fiind vorba despre revenirea lui Cioinac, de la Dinamo 2, la capitolul transferuri. Prioritară este păstrarea lui Chipirliu, care este „în acte” al Oțelului Galați, printre fotbaliștii care vor părăsi echipa câmpineană fiind cei împrumutați de la Dinamo – portarul Manyiur, fundașii Stan și Jugaru.

Lista „disponibilizaților” va fi însă mult mai amplă, nivelul eșalonului secund impunând restructurarea lotului.

Oficialii echipei așteaptă cu nerăbdare și Adunarea Generală a FRF, din 28 iunie, președintele Virgil Munteanu anunțând public că nu este de acord cu modificările regulamentare privind folosirea unor jucători tineri, pe trei paliere diferite de vârstă „under 23, under 21 și under 19″. „Ar fi un haos total să faci o strategie cu jucători pe patru categorii de vârstă, dintre care trei – tineret” – spune Munteanu.

Articol scris de Marian Dima

Marian Dima, Marius ANGHEL 11 Jun. 2014, 12:37 Stiri
Pe aceeași temă