Stăncioiu, nesigur de statutul său la Fortuna

Marian Dima, Marius ANGHEL 21 Jun. 2014, 11:57 Stiri
Stăncioiu,** nesigur de statutul său la Fortuna

După patru promovări cu patru echipe diferite, în Liga a 2-a, antrenorul Florin Stăncioiu nu este încă sigur de statutul său în eșalonul secund, la Fortuna. Stăncioiu este la final de contract cu echipa lui Radu Călin, angajamentul actual fiind scadent la 30 iunie.

La club, în perioada imediat următoare vor avea loc câteva ședințe de analiză privind transferurile și strategia pentru campionatul viitor, inclusiv privind banca tehnică. Interesant este că, în Liga a 2-a, ultimele experiențe ale lui Stăncioiu nu au fost prea fericite, el retrogradând cu Tricolorul Breaza, după ce avusese probleme și în mandatul la Chimia Brazi. Deocamdată, antrenorul care a dus Fortuna în B este „la domiciliu”, timp de câteva zile, aflat fiind în convalescență după o operație de hernie efectuată în această vacanță.

Reunire pe 14 iulie

Jucătorii Fortunei au intrat în vacanță, data reunirii lotului fiind stabilită pentru luni, 14 iulie. Programul de pregătire s-a creionat „în linii mari”, urmând să se efectueze două stagii de pregătire centralizată dintre care primul va fi, cu siguranță, chiar în Câmpina.

Tratative cu Gângioveanu

Fortuna încearcă, în această vară, să-și completeze lotul cu câțiva jucători valoroși, pentru eșalonul secund, pe lista fotbaliștilor cu care se negociază fiind și un fost internațional de tineret – Constantin Gângioveanu. Acesta, ajuns la 24 de ani, trece printr-o perioadă nefastă, după ce, la un moment dat, ajunsese să fie cotat la peste 1 milion de euro, bifând partide în tricoul prim-divizionarelor Universitatea Craiova, Rapid și FC Vaslui.

Gângioveanu evoluează ca fundaș dreapta, post unde Fortuna are nevoie de întăriri, mai ales că, titularul din retur, Cristescu, nu este sigur că va mai fi păstrat la echipă și pentru eșalonul secund. Cele două părți au mai discutat și în iarnă, când Gângioveanu a dat un răspuns negativ, încercând atunci să „prindă” un contract la o echipă cu pretenții de eșalon secund. Lucru care nu i-a reușit, „recondiționarea” acestui fotbalist putând reprezenta un adevărat „pariu” pentru orice antrenor, cele aproape 100 de partide jucate de acesta în Liga I, Cupa României și preliminariile Europa League nefiind de trecut cu vederea.

Articol scris de Marian DIMA

Marian Dima, Marius ANGHEL 21 Jun. 2014, 11:57 Stiri
Pe aceeași temă