Sporting abordează partea a doua a campionatului într-o formulă experimentală

Marius ANGHEL 22 Jan. 2014, 12:47 Stiri
Sporting abordează partea a doua a campionatului într-o formulă experimentală

Lotul grupării de Liga a III-a Sporting se va reuni luni, pe 27 ianuarie, fără cei șase jucători care au început pregătirea de iarnă cu concitadina Rapid. Bîgu, Nechitoaia, Vitu (foto), Kuruc, Ioancea și Gheorghiciuc se vor antrena sub comanda lui Bogdan Tudoreanu până la sfârșitul săptămânii viitoare, când conducerea Rapidului va anunța care dintre acești fotbaliști vor fi opriți în lotul cu care gruparea de Liga a II-a suceveană va aborda sezonul oficial de primăvară.

În condițiile în care alb-verzii s-au mai despărțit în pauza de iarnă și de Afloarei, Gugeanu și Ferariu, antrenorul Mihai Guriță va aborda partea a doua a campionatului cu o formulă de echipă total schimbată.

„Urmează să vedem ce se va întâmpla cu Sporting la vară în urma fuziunii propuse de primarul Ion Lungu și la care au aderat conducătorii celor două cluburi din municipiu. Până atunci, noi suntem hotărâți să facem totul ca să terminăm campionatul, să respectăm competiția și să nu dăm peste cap programul celorlalte formații din Seria I. Vom încerca să ne descurcăm cu ajutorul sponsorilor și cu fotbaliști foarte tineri, cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani. Acești jucători au acum șansa să arate ce pot, demonstrând că merită la vară să facă parte din lotul noii echipe fanion a Sucevei”, a declarat managerul celor de la Sporting, Ciprian Anton.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 22 Jan. 2014, 12:47 Stiri
Pe aceeași temă