Primul abandon în Liga 3. Sporting, doborâtă de criză: „Am decis să retragem din competiție echipa de seniori”

Marius ANGHEL 15 Aug. 2014, 13:20 Stiri
Primul abandon în Liga 3.** Sporting, doborâtă de criză:

Așa cum era de așteptat, oficialii grupării Sporting Suceava au anunțat în cele din urmă retragerea de pe tabloul Ligii a III-a. „Din cauza lipsei finanțării, am decis să retragem din competiție echipa de seniori, care activa în eșalonul al treilea. Asta nu înseamnă că clubul se va desființa, noi urmând să participăm în continuare la competițiile de copii și juniori, iar poate de la anul, cine știe, o vom de la capăt din Liga a IV-a. În ceea ce privește fotbaliștii de la prima echipă, nu le vom pune piedici și-i vom lăsa să plece unde vor fără nici o pretenție financiară din partea noastră. Cu toții sunt fotbaliști tineri, dornici să progreseze”, a declarat președintele „alb-verzilor”, Aurel Constantin.

Așadar, odată cu retragerea Sporting Suceava din campionat, în Seria I a Ligii a III-a au mai rămas acum doar 13 echipe: FC Pojorâta, Bucovina Rădăuți, Kosarom Pașcani, Petrotub Roman, Cetatea Târgu Neamț, Știința Miroslava, Ceahlăul II Piatra Neamț, Aerostar Bacău, FC Zagon, Sporting Liești, FC Păpăuți, FK Csikszereda Miercurea Ciuc și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Viitoarea ediție de campionat va debuta pe 30 august, tragerea la sorți a meciurilor urmând să aibă loc pe data de 18 august.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 15 Aug. 2014, 13:20 Stiri
Pe aceeași temă