Rapid CFR a câștigat amicalul cu Sporting: „În mare parte suntem pregătiți pentru start”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 15:21 Pregătiri, amicale

Rapid Suceava a incheiat perioada precompetitionala cu o victorie. „Ceferistii” s-au impus ieri cu scorul de 3-1 (2-1) in fata concitadinei Sporting, intr-un meci desfasurat la baza sportiva a „alb-verzilor” din Sf. Ilie.

Divizionara secunda a deschis scorul inca din startul partidei, cand Negru a impins in poarta o minge venita de la Cerlinca. Stanescu a dublat avantajul Rapidului cu un sut puternic de la marginea careului, la capatul unei faze initiate de Bagu si Negru. Sporting avea sa reduca din handicap pana la pauza, prin Viu, care a trimis pe langa Pascal din interiorul careului. Repriza secunda s-a desfasurat in mare parte in jumatatea de teren a divizionarei a treia, insa trupa lui Bogdan Tudoreanu a mai inscris doar o singura data. Semeghin l-a invins pe Bejenariu dintr-o lovitura libera de la 16 metri.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Rapid Suceava: Pascal – Balan, Ferariu, Sava, Semeghin – Bagu, Stanescu, Sumanariu, Cerlinca – Ionesi, Negru. Au mai intrat Hantescu, Vitu, Golofca, I. Plamada, Arotaritei, Gafita, Spatar, Fedorovici si Ioancea.

Sporting Suceava: Bejenariu – Daneliuc, Nastasiu, Longher, Moldovan – Nitu, Gheorghiciuc, Cutas, Viu – Catargiu, Lutac. Au mai intrat Costan, Antonesei, Tibichi, Vornicu, Rotar, Amariei, Siminicariu si Visinari.

Fostul jucator al Ceahlaului, Cristi Gafita, a fost introdus in teren la pauza si chiar daca nu a reusit sa isi treaca numele pe lista marcatorilor s-a remarcat in atac. A ratat cateva ocazii, a coborat pentru a intra in combinatii cu colegii sai si a obtinut lovitura libera de la golul marcat de Semeghin.

„In mare parte suntem pregatiti pentru startul meciurilor oficiale. Sper ca faptul ca nu am putut juca mai multe amicale sa nu se simta in campionat. Ma bucur ca a revenit Balan, iar daca reusim sa rezolvam si transferul lui Gafita, avem un lot cu care ne putem atinge obiectivul”,  a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Sursa: Gazeta de Suceava

 

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 15:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă