Dintre cei șase fotbaliști de la Sporting, Ferariu și Bîgu sunt siguri că rămân la Rapid

Dintre cei șase fotbaliști de la Sporting,** Ferariu și Bîgu sunt siguri că rămân la Rapid

La capătul primei săptămâni de antrenament din acest an, antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu, le-a făcut deja o evaluare celor șase fotbaliști proveniți de la concitadina Sporting.

„Ferariu este deja o certitudine și îl considerăm înlocuitorul potrivit pentru Florin Plămadă. Bîgu este un jucător în ascensiune, are deja doi ani de când joacă titular meci de meci la Liga a III-a și consider că este pregătit să facă pasul spre eșalonul secund. Ioancea are și el șanse să fie oprit în lot, în timp ce Vitu, Nechitoaia și Gheorghiciuc trebuie să ne convingă în perioada imediat următoare că merită să rămână”, a precizat tehnicianul Rapidului.

Prima șansă pentru aceștia să arate ce pot este tocmai meciul amical dintre Rapid și Sporting, care este programat să se joace sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Ițcani. „Sperăm ca vremea să țină cu noi, să nu mai ningă, astfel încât suprafața de joc să se prezinte în condiții cât de cât acceptabile la ora jocului”, a conchis Bogdan Tudoreanu.

Zaremba a fost „ceferist” pentru o zi

Confruntați cu pierderea mijlocașului ofensiv Cornel Căinari, care a ales să-și continue cariera la ASC Bacău, oficialii Rapidului se chinuie să-i găsească un înlocuitor pe măsură acestuia, cu calități cât de cât similare.

Primul jucător care le-a atras atenția oficialilor suceveni a fost Tudor Zaremba, coordonatorul de joc al grupării Bucovina Rădăuți. Fotbalistul în vârstă de 18 ani și-a exprimat disponibilitatea de a veni la Suceava, a participat chiar la o ședință de pregătire sub comanda antrenorului Bogdan Tudoreanu, însă mutarea are șanse minime de reușită.

„Zaremba s-a antrenat luni cu noi, iar marți m-a sunat și mi-a spus că nu poate să mai vină. Am înțeles că managerul Bucovinei, Manuel Costache, nu este dispus să se despartă în acest moment de un fotbalist de bază precum Zaremba, gruparea rădăuțeană fiind angrenată din plin în lupta pentru menținerea în eșalonul al treilea”, a declarat Bogdan Tudoreanu.
 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă