Spionată de Fortuna, Conpetul s-a înclinat în fața Tărlungeniului

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 11:49 Stiri
Spionată de Fortuna,** Conpetul s-a înclinat în fața Tărlungeniului

Sub atenta supraveghere a noului antrenor al formației Fortuna Brazi, Tavi Grigore, și a președintelui executiv Grigore Sichitiu, liderul seriei C6, Conpet Ploiești, și revelația sezonului trecut, Unirea Tărlungeni, au oferit o partidă de fotbal de calitate, de multe ori peste nivelul Ligii a III-a.

Având avantajul terenului propriu, prahovenii au început perfect partida și au deschis scorul încă din minutul 4. Ex-rapidistul Vali Bădoi execută înșelător o lovitură de colț, mingea îl surprinde pe Vlăsceanu, aflat la prima bară, și poposește în plasa porții. Oaspeții par să nu resimtă șocul și egalează șapte minute mai târziu prin Cristea, cu un șut sec din 10 metri. După o serie de ocazii de ambele părți, Unirea lovește decisiv în minutul 76. Gazdele interpretează greșit o ieșire la ofsaid, Vlăsceanu profită, pătrunde până la linia de șase metri, îi pasează altruist lui Airinei, care îndeplinește o simplă formalitate și aduce Unirea în avantaj.

Bolohan, trimis in tribună

Antrenorul Conpetului, Mugur Bolohan, acuză în termeni duri o poziție suspectă de ofsaid, reacția sa fiind pedepsită de central cu trimiterea în tribună. Elevii săi nu cedează și trec pe lângă egalare în minutul 83, Iacob respingând în corner un șut deviat.

Ultima fază a partidei a adus emoții în ambele tabere. Fundașul Tărlungeniului Emil Popa a fost eliminat pentru un fault în postura de ultim apărător, însă lovitura liberă rezultată a adus o execuție modestă din partea lui Vali Bădoi, șut peste din 20 de metri. Echipa patronată de Kiss Iosif se impune pe terenul liderului și bifează a doua victorie în campionat după tot atâtea meciuri.

Antrenorul Unirii, Gyuszi Balint, a aliniat următoarea formulă de echipă. Iacob – Vlăsceanu, E. Popa, Tatarciuc, Dobrea – N.Cristea, Brujan, Iaru – Pricop, L.Nicolae, C. Airinei.

„Sunt fericit că am reușit să ne impunem într-un meci dificil, în compania unei echipe care sunt sigur că va avea un cuvânt greu de spus în această serie. Consider că cele două echipe au făcut o propagandă bună fotbalului, însă având în vedere cele 5-6 ratări imense ale echipei mele, pot spune că am meritat cele trei puncte. Terenul greu, îmbibat cu apă, și-a pus amprenta asupra jocului și îi felicit pe băieți că au avut puterea să întoarcă rezultatul. Pentru noi nu a contat că jucăm pe terenul liderului. Așa cum ne-am dorit victoria în partidele cu FC Brașov și FC Argeș, așa am venit și la Ploiești doar cu gândul la cele trei puncte”, a declarat Balint pentru liga2.ro.

Cât despre derbiul local de săptămâna viitoare cu CSM Făgăraș, fostul jucător al CFR-ului a subliniat. „Îmi pare rău pentru cei din Făgăraș că traversează o perioadă dificilă și nu au reușit să obțină vreun punct în acest sezon. Am înțeles că domnul Adrian Hârlab a părăsit echipa și noul antrenor e Sandu Cosma, însă pe teren propriu noi avem doar varianta victoriei”, a încheiat Balint.

Articol scris de Marius Gherman

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 11:49 Stiri
Pe aceeași temă