Spectacol ca la… tenis

21 Nov. 2011, 12:41 Stiri
Spectacol ca la...** tenis

Chimia Brazi este echipa finalului de sezon, ultimele etape arătând o formație care are plăcerea de a juca fotbal. Vineri, cu „satelitul” Concordiei Chiajna, elevii lui Octavian Grigore au dat o adevărată lecție de „fotbal spectacol”: trei puncte, șase goluri marcate, fără ca să se primească vreunul, reușite spectaculoase, câteva ratări „de generic”. A fost un succes, 6-0, care a lăsat impresia că Chimia chiar poate spera la mai mult, cu „condițiile” obligatorii pentru a promova: prime, prime de obiectiv, măcar, câteva transferuri și un pic de „atmosferă”.

Până să vorbim de „lucruri sfinte”, să spunem că, meciul a oferit și multe faze spectaculoase și execuții „de ținut minte”. Prima dintre ele: șutul lui Năstase, care a deschis scorul, în min. 22, cu un „trasor” de la 25 de metri, direct la încheietura barelor, din colțul opus! După câteva ratări imense, Vișan reușind „performanța” de a dribla portarul și de a șuta în fundaș apoi (!), a venit „liniștea” pe tabelă, același Vișan începând să „toarne” gol după gol, pasele „tânărului” Irimescu venind „pe tavă”. Minutele 42, 62 și 80 au consfinșit un „hattrick” curat al golgeterului chimist, scoul ajungând la 4-0, pentru ca, apoi, Cătălin Vlad și noul intrat, Florin Dumitru să ducă proporțiile scorului la dimensiuni de… tenis. O bară a lui Iancu, în prelungiri a încheiat „spectacolul” de la ultima reprezentație „acasă”, din 2011. Mai e derbiul de la Buftea și apoi o… iarnă lungă.

Spionaj de la Buftea

Pentru că CS Buftea, liderul seriei, până vineri, a avut „zi de pauză”, președintele acestei grupări, Sorin Dumitrescu și antrenorul Lavi Hrib au venit și ei la Chimia, să vadă adversara din derbiul seriei, din ultima rundă. Cei de la Buftea au plecat la scorul de 4-0, la fel ca și oficialii celor de la Chiajna 2, Vasile Copil și Ion Butoi! Pentru Buftea, ziua a fost „cu ghinion”, prin sucesul celor de la Titu, cu 1-0, ilfovenii pierzând primul loc.

Silviu Bogdan în „vizită de lucru”

Meciul dintre Chimia și Concordia 2 a avut parte de o reprezentare „de top”, la capitolul observatori și arbitri. Au fost în tribune, observatorul partidei Petrolu – TG. Mureș, Silviu Bogdan, care a stat alături de observatorul Victor Stănișteanu și președintele AJF Prahova, Silviu Crângașu. În plus, asistentul FIFA, Cristi Nica și centralul suspendat, Andrei Chivulete, au văzut și ei partida încheiată cu 6-0, după o prestație fără cusur a brigăzii de arbitri.

Chimia Brazi – Concordia Chiajna II 6-0 (2-0)

Stadion: „Chimia” Brazi. Spectatori: circa 250. Au marcat: Năstase (22), Vișan (42, 62, 80), C. Vlad (84), Fl. Dumitru (90)

Chimia: A. Gheorghe – M. Dinu, Ciobanu, I. Neagu, Roman – Năstase, Minciună (cpt) (87 Codreanu), Șerban, Irimescu (76 Munteanu) – Vișan (85 M. Iancu), C. Vlad (87 Fl. Dumitru). Antrenor: Octavian Grigore.
Concordia: G. Iancu – A. Matei (68 Rasdan), Furtună, Leca (66 Lisandru), Dufuar (46 Pătrașcu) – M. Neagu, Pencea, Ciumacenco, Militaru – C. Neagu M. Ionescu. Antrenor: Gheorghe Pena

Cartonașe galbene: Irimescu (8) / Furtună (76)
Arbitri: Ionuț Iugulescu (Târgoviște) -Lucian Moldovanu (Onești), Alexandra Apostu (Bacău)
Observatori: Victor Stănișteanu (Buzău, arbitraj), Petre Grosu (București, organizare).
Jucătorul meciului: Marius Irimescu (Chimia)

Articol scris de Marian DIMA

21 Nov. 2011, 12:41 Stiri
Pe aceeași temă