Soțul handbalistei Paulei Ungureanu a făcut minuni la FC Oltchim

10 Jun. 2012, 09:58 Stiri
Soțul handbalistei Paulei Ungureanu** a făcut minuni la FC Oltchim

Soțul handbalistei Paula Ungureanu, Marian și-a început cariera de antrenor de fotbal la FC Oltchim cu un succes important, reușind salvarea echipei de la retrogradare. Avansat de la „secund” la „principal” cu șapte etape înaintea finalului în Seria C4, când situația la echipă era critică, Ungureanu a obținut cinci victorii și un egal, rezultate care au păstrat echipa finanțată de Sindicatul Liber îl cel de-al treilea eșalon.

Oltchim a avut și o doză importantă de șansă, pentru că, în ultima etapă a depins de un alt rezultat, Prometeu Craiva nereușind să câștige la Cisnădie.

„A fost fericire mare, este meritul băieților că au reușit într-o perioadă așa de scurtă salvarea. Pentru a nu mai ajunge în această situație, lotul trebuie întărit, îmi doresc să rămână toți jucătorii să mai vină 3-4 fotbaliști, nu știu dacă este posibil acest lucru” a spus Marian Ungureanu, care a fost reconfirmat în postura de principal.

Oltchim a încheiat Seria C4 cu un meci mai puțin disputat, Federația luând o decizie halucinantă, anume ca meciul care ar fi trebuit să se dispute în prima etapă, cu Metaloglobus București, să fie anulat. Bucureștenii au preluat locul în Liga a III-a cu întârziere, de la Triumf Bârca, fapt care a făcut ca Oltchim să stea în prima etapă. De atunci, vâlcenii au așteptat în zadar ca FRF să reprogrameze meciul, sau să le dea victorie la „masa verde”.

Astfel, fapt unic în fotbalul românesc, Oltchim și Metaloglobus au încheiat campionatul cu un meci mai puțin disputat, iar pe vâlceni acest lucru i-ar fi putut costa rămânerea în Liga a III-a. „Cred că ieșea scandal mare dacă retrogradam, nu este normal acest lucru, noi nu am avut nicio vină că am stat în prima etapă” a mai afirmat antrenorul Ungureanu.

Articol scris de Adi Georgescu

10 Jun. 2012, 09:58 Stiri
Pe aceeași temă