Șotângi la startul mini-returului. FCM-ul a cedat acasă în fața Zagonului

Mihai Andries 02 Mar. 2014, 11:08 Stiri
Șotângi la startul mini-returului.** FCM-ul a cedat acasă în fața Zagonului

Ultima zi de iarnă a fost una urâtă pentru FCM Târgoviște. Cum echipa din Șotânga nu a învațăt nimic din greșelile făcute în perioada de pregătire, aceasta s-a văzut nevoită să termine în genunchi disputa cu FC Zagon. Într-o dispută în care își puneau mari speranțe de victorie, roș-albaștrii s-au prezentat modest și cu puține opțiuni de a-și atinge obiectivul stabilit înaintea primului fluier al arbitrului. Împotriva unui adversar de calibru, elevii lui Puiu Becheanu au arătat că sunt pregătiți pentru reluarea campionatului doar în debutul meciului.

Pe fondul unui început greoi de joc al „pădurarilor” din Zagon, dâmbovițenii au avut șansa deschiderii scorului prin „briliantul” D. Popa (7), dar șutul său s-a oprit în bara laterală, după ce a scăpat singur cu Bunduc. Dominarea sterilă a FCM-ului a luat sfârșit cu „torpila” peste poartă al lui Enescu (16), din apropierea liniei de 16 metri. Intrarea în a doua jumătate a primei reprize a dus ocupanta locului 3 din serie să încline pe neașteptate terenul spre buturile lui Bica.

Pentru început A. Popa a trimis puțin peste transversală (23), după care Pîntea a modificat tabela (30), printr-o reluare cu capul pe spate, din apropierea careului mic, dintre apărătorii dâmbovițeni. Pe final de repriză, ambele echipe și-au mai trecut în cont câteva ocazii timide de poartă, dar încercările lui D. Popa (36) – pentru FCM, Vasiliu (34) și Tofan (40) – pentru Zagon, nu și-au atins ținta.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA FCM TÂRGOVIȘTE – FC ZAGON 0-1

La reluare, staff-ul tehnic de al Municipal a forțat surprinderea adversarului prin introducerile în teren ale lui Dragnea și Timofte, dar în cele din urmă totul s-a dovedit a fi în van. Chiar dacă primul a adus un suflu nou în atacul Municipalului, trupa lui Moldovan a fost din nou cea care a avut ocaziile de poartă mai clare. După ce Mihăilă nu l-a putut bate pe Bunduc din centrul careului (54), la următoarea fază de atac, D. Popa a fost oprit pe nedrept de tușiera Mihaela Militaru, pentru o poziție inexistentă de ofsaide (56).

În ultima jumătate de oră a meciului, Zagonul a avut în repetate rânduri posibilitatea majorării scorului, dar niciodată, Preda, Pîntea și Cășineanu nu au putut să-l învingă pe goal-keeperului Municipalului. Pentru FCM, pe final de meci, doar Dragnea a fost aproape să echilibreze scorul pe tabelă, dar șutul său din centrul careului nu a putut trece de Bunduc. Eșecul suferit cu Zagon a reliefat că Municipalul mai are multe de pus la punct până va ajunge să atingă forma arătată în ultima parte a turului de campionat.

FCM Târgoviște – FC Zagon 0-1

Stadion: „Alpan”. Spectatori: 200. A marcat: Pîntea (30). Au arbitrat: Cristina Trandafir 6,5 – Ioan Căpățineanu 7, Mihaela Militaru 5,5 (toți București). Cartonașe galbene: Dragnea (87)/ Preda (8), A. Popa (42).

FCM: Bica – Neagu, Olteanu, Grigorov, Daia – Enescu (38 Mihăilă), Gâldău (c), I. Gheorghe, Mândru (46 Timofte) – Lețu (46 Dragnea), D. Popa. Antrenor: Haralambie Becheanu.
FC Zagon: Bunduc – Răduțoiu, Bamba, Mihăeș, A. Popa – Cășineanu – Feraru, Tofan (80 Pricop), Preda (90 Torok), Vasiliu (74 Vârlan) – Pîntea. Antrenor: Călin Moldovan.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 02 Mar. 2014, 11:08 Stiri
Pe aceeași temă