Șoc la Petroșani! Tudorache și Borugă au plecat de la Jiul

11 Feb. 2012, 10:37 Stiri
Șoc la Petroșani!** Tudorache și Borugă au plecat de la Jiul

Când apele păreau că se vor limpezi la Petroșani, managerul Gigi Borugă și antrenorul principal Marin Tudorache și-au făcut bagajele odată cu ieșirea din cantonament a echipei.

O nouă supărare între cei doi și patronul Alin Simota poate sta la decizia luată de manager și de antrenor de a părăsi echipa chiar la finalul perioadei de cantonament, cantonament pe care jiuliștii l-au făcut la Cabana Rusu. Cu toate că patronul i-a satisfăcut în mare parte doleanțele managerului, aducându-i pe jucătorii ceruți de acesta și anume Riviș, Toc și Copil, se pare că nu a fost suficient pentru a-l mulțumi pe arădean.

„99 la sută nu cred că mă mai întorc, dar nu exclud nicio împăcare. Totul depinde, acum, de patronul Alin Simota. Eu nu am venit la Jiul să mă joc, eu vreau promovare din cauza aceasta am și insistat să vină acești jucători, Mai multe nu pot spune”, a declarat Borugă.

Jiul și-a reluat pregătirea de iarnă cu o săptămână și jumătate întârziere tot din cauza unor neînțelegeri de ordin interior, mai mulți jucători intenționau să nu mai vină din cauza unor restanțe financiare. Din păcate când apele păreau a se limpezi situația este, din nou, tensionată.

Articol scris de Loredana Juglea

11 Feb. 2012, 10:37 Stiri
Pe aceeași temă