ȘOC la Caransebeș! Artimon și-a dat demisia: „Nu vreau să dezvălui motivele”

Marius ANGHEL 17 Feb. 2014, 11:31 Stiri
ȘOC la Caransebeș!** Artimon și-a dat demisia:

Deși totul părea să funcționeze perfect în tabăra liderului C4, „gugulanii” au avut parte de un „cutremur” fix la finalul pregătirii. Cu mai puțin de două săptămâni rămase până la primul joc oficial din 2014, Alin Artimon a anunțat conducerea clubului că demisionează.

Tehnicianul timișorean nu a vrut să comenteze motivele pentru care a recurs la acest gest, însă, ce-i sigur, locul său a fost luat de un alt bănățean, Iosif Rotariu. Sport9.ro a stat de vorbă cu ambii antrenori.

După o pregătire de iarnă bună și o toamnă de excepție, Caransebeșul fiind liderul seriei a IV- a C-ului, Alin Artimon a părăsit abrupt corabia. „Eu mi-am prezentat demisia în cadrul zilei de sâmbătă. Motivele nu vreau să le dezvălui… a fost pe cale amiabilă despărțirea. Nu am plecat ca să mă eliberez pentru altă echipă. Asta e situația… Exact, nu plecam de nebun cu câteva zile înainte de start. Am discutat cu Dan Alexa motivele. Nu ar fi corect să dau din casă”, a declarat Artimon.

Trupa manageriată de Sorin Boiangiu a învins sâmbătă cu 2-1 pe UTA II, decizia venind practic după acest amical. Reamintim că în toamna trecută Artimon refuzase o ofertă clară de la Metalul Reșița.

„Roti” preia scaunul din „Balta Sărată”

Ieri a fost numit oficial și noul antrenor. Acesta e Iosif Rotariu, tehnician care a activa ultima dată ca „secund” la Vaslui, dar care și-a și ajutat fratele la Vulturii Lugoj în tur. „Anticipam că va fi Iosif Rotariu. Doresc să-și atingă obiectivele, să promoveze… Echipa e mai echilibrată ca în tur. Mi-aș dori să antrenez aproape de casă, de Timișoara, de aceea am și acceptat să vin la Caransebeș în primul rând”, a conchis Alin Artimon.

Noul antrenor a acceptat postul după o zi de gândire. Deși nu a vorbit cu Artimon, Iosif Rotariu spune că va prelua informații despre starea echipei de la „secundul-jucător” Sorin Gheju, cu care a lucrat în nenumărate în rânduri. Obiectivul nu se schimbă. FC Caransebeș își dorește ca la toamnă să joace în Liga a II-a.

„Sunt într-o relație bună cu Dan Alexa. Mi-a dat o zi timp de gândire. Nu-mi era ușor să cobor în Liga a III-a. Am acceptat să vin până la finalul sezonului. Desigur dacă ne atingem obiectivul, de a promova în Liga a II-a, vom discuta prelungirea. Cunosc echipa, nu vor mai fi mutări, nu stricăm ce a făcut bun Alin. E un antrenor bun, un om bun de fotbal”, ne-a spus Iosif Rotariu.

Caransebeșul, lider cu 34 de puncte în C4, șapte mai multe decât urmăritoarele din Becicherecu Mic și Hunedoara, va juca vineri, 28 februarie, pe terenu Muncitorului Reșița, în runda a 16-a din C4, prima din 2014.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 17 Feb. 2014, 11:31 Stiri
Pe aceeași temă