Slobozia și Hermannstadt au avut noroc, Afumați și Chindia nu! Pe ce stadioane cu nocturnă ar putea juca cele două echipe din Liga 2 meciurile din optimi cu Craiova, respectiv Astra

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 10 Nov. 2017, 13:01 Stiri
Slobozia și Hermannstadt au avut noroc, Afumați și Chindia nu!** Pe ce stadioane cu nocturnă ar putea juca cele două echipe din Liga 2 meciurile din optimi cu Craiova, respectiv Astra

Federația Română de Fotbal a anunțat programul meciurilor din optimile de finală ale Cupei României. Doar două partide se vor juca de la ora 14:00, celelalte șase fiind programate în nocturnă, la solicitarea posturilor TV deținătoare de drepturi.

Unirea Slobozia – CSM Politehnica Iași se joacă marți, 28 noiembrie, în timp ce AFC Hermannstadt – Juventus București e programat să aibă loc joi, 30 noiembrie. Ambele încep la ora 14:00, astfel că organizatoarele jocurilor, Slobozia, respectiv Hermannstadt, nu au nevoie să stadioane cu instalație de nocturnă.

În schimb, nu același lucru putem spune despre Chindia Târgoviște și CS Afumați, două cluburi care nu au stadioane cu instalație de iluminat și nu pot juca pe teren propriu.

Chindia va întâlni Astra miercuri, 29 noiembrie, ora 17:30, cel mai probabil la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastanovici”. O altă variantă luată în calcul de târgovișteni, ca și organizatori, este stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, cel din Mioveni fiind exclus, deoarece și argeșenii vor juca în optimi pe teren propriu.

CS Afumați ar avea o mulțime de stadioane cu noctună în jurul ei unde să poată organiza meciul cu CS U Craiova, programat pe 28 noiembrie, de la ora 18:00. Arenele din Ploiești, Chiajna sau București sunt apropiate de comuna ilfoveană, însă jocul ar putea fi organizat totuși pe terenul Craiovei, pe noul „Ion Oblemenco”. Trupa lui Devis Mangia le-a solicitat și public celor de la Afumați să joacă meciul din optimi pe terenul lor.

Iată programul meciurilor optimilor:

28 noiembrie, ora 14:00
Unirea Slobozia – CSM Politehnica Iași
28 noiembrie, ora 18:00
CS Afumați – CS U Craiova
28 noiembrie, ora 21:00
FC Botoșani – Viitorul
29 noiembrie, ora 17:30
Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu
29 noiembrie, ora 20:30
Universitatea Cluj – Dinamo
30 noiembrie, ora 14:00
AFC Hermannstadt – Juventus București
30 noiembrie, ora 18:30
CS Mioveni – Gaz Metan Mediaș
30 noiembrie, ora 21:30
ACS Poli Timișoara – FCSB

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 10 Nov. 2017, 13:01 Stiri
Pe aceeași temă