Sinescu, la negocieri cu Argeșul Pitești!

Mihai Andries 16 Dec. 2013, 09:16 Stiri
Sinescu,** la negocieri cu Argeșul Pitești!

Antrenorul revelației din seria a III-a a eșalonului trei – CSM Câmpina – este „în capul listei” pentru a prelua una dintre grupările cu pretenții din acest eșalon – SCM Argeșul Pitești. Valentin Sinescu a fost „invitat la negiocieri” de către piteșteni, care se pare că îi caută un înlocuitor tehnicianului actual – Iulian Crivac.

Interesant este că Sinescu a administrat singura înfrângere suferită de SCM Argeșul, la Câmpina (scor 3-1 pentru prahoveni, care, la acel moment, nu aveau vreo victorie), în total CSM-ul câmpinean câștigând 4 puncte, din 6 posibile, contra argeșenilor (în retur a fost 0-0 la Pitești)!

În acest moment, SCM se află pe primul loc în ierarhia la zi, la egalitate cu Chindia Târgoviște, 34 de puncte, dar echipa care îl are pe Sinescu în lista posibililor antrenori este dezavantajată la punctele cu care ar pleca în „play-off”. Rămâne de văzut cum vor decurge negocierile între clubul care reprezintă, în acest moment, un oraș cu mare tradiție fotbalistică și fostul antrenor al Astrei, din Liga I.

 

Articol scris de Marian DIMA

Mihai Andries 16 Dec. 2013, 09:16 Stiri
Pe aceeași temă