Silviu Dumitrescu: „Cu oricine, dar nu cu Steaua!”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 14:06 Stiri
Silviu Dumitrescu:**

Târgoviștea are un debut de sezon excelent, cinci victorii din cinci jocuri în cupă și campionat. Chindia s-a calificat în 16-imile Cupei României, ocupă primul loc în seria a șasea a Ligii a III-a și așteaptă tragerea la sorți de luni, de la FRF.

„Nu vreau să picăm cu Steaua, în rest, poate veni oricine. Nu ne vom face de râs. Am intrat în horă și ne gândim să mergem și mai departe”, a comentat Silviu Dumitrescu după victoria cu CSU Craiova, 3-1 la capătul a 120 de minute de joc.

Tehnicianul și-ar fi dorit ca jucătorii săi să rezolve ecuația calificării în timpul regulamentar: „De ce mi-a fost frică nu am scăpat. Nu trebuia să ajungem la prelungiri. Am avut ocazii să încheiem conturile în 90 de minute. Asta este acum, ne așteaptă un meci dificil la Bradu, în campionat, pe sintetic”.

Vrea liniște la echipă

Antrenorul a lansat și un apel către cei care l-au contestat vehement în ultimele luni și au încercat să pună piedici Chindiei în noul sezon. „Îmi pare rău că nu e toată presa de față. Am o rugăminte, vreau să fiți echilibrați și realiști, când e de criticat, criticați-ne, dar dacă nu aveți de ce să vă legați, nu inventați. Lăsați echipa în pace”, a răbufnit tehnicianul.

Țermure, felicitat la Târgoviște

Secundul Stelei – și fostul elev al lui Silviu Dumitrescu – a fost prezent la jocul Chindiei cu CSU Craiova. Țermure urmărește, de câte ori are ocazia, echipa de suflet, cu care a jucat în Liga I acum un deceniu și jumătate. Colaboratorul lui Reghecampf a fost aplaudat de microbiștii de pe Eugen Popescu, care i-au urat succes în Liga Campionilor.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Marius TUDOR

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 14:06 Stiri
Pe aceeași temă