Silviu Dumitrescu: „Am scos SCM-ul din lupta pentru promovare”

Mihai Andries 05 Apr. 2014, 20:29 Stiri
Silviu Dumitrescu:**

În urma egalului obținut în Trivale, în clasamentul de play.off, Chindia Târgoviște își păstrează distanța de șase puncte față de gruparea alb-violetă. Pe locul doi se află Fortuna, cele două formații urmând să se întâlnească în următoarea etapă pe terenul celor de la Târgoviște. La finalul partidei din Trivale, Silviu Dumitrescu, antrenorul formației oaspete a declarat că este mulțumit de jocul făcut de elevii săi și că rezultatul de egalitate este unul echitabil.

„Am venit să nu pierdem meciul și prin acest egal eu sunt de părere că Piteștiului îi va fi greu să mai revină. Este un punct mare. Eu zic că rezultatul este echitabil, să nu uităm că este primul gol pe care l-am primit în acest retur și acesta a fost din penalty. Am riscat cu Vătavu pentru că era un jucător înalt și mă bazam pe o fază fixă, în niciun caz să înscrie de la distanță. Jocul m-a mulțumit, mai ales în prima repriză unde am controlat jocul și am dominat, a fost acea scăpare unde ei eu reușit să înscrie. Din păcate în a doua repriză a trebuit să riscăm și să jucăm cu două vârfuri. Aici gazdele au avut câteva contra atacuri care ne-au pus probleme. Cred că Piteștiul se va resemna, nouă ne-a mai rămas un adversar foarte puternic, iar dacă o să câștigăm săptămâna viitoare, atunci o să avem șanse foarte mari de a promova. Din ce am văzut astăzi nu cred că pot emite pretenții la promovare„, a declarat Silviu Dumitrescu. 


Fost antrenor la FC Argeș, Silviu Dumitrescu a evitat să comenteze posibila mutare a celor de la Clinceni în Trivale: Nu este treaba mea să comentez acest lucru, eu revin la Pitești mereu cu mare plăcere, în această sală am dat un an și ceva conferințe în prima ligă, iar acest lucru m-a onorat. Problemele de aici nu le pot comenta

În ultima etapă Atletic Bradu va juca pe teren propriu cu SCM Argeșul Pitești iar Chindia Târgoviște va primi acasă fizita celor de la Fortuna Câmpina.
 
Clasamentul cu echipele din playoff
 
 
 
J
V
E
Î
Golaveraj
 
Pct
1
Chindia Târgoviște
9
5
4
0
16 – 2
 
19
2
Fortuna Câmpina
9
5
1
3
13 – 5
 
16
3
SCM Argeșul
9
3
4
2
9 – 7
 
13
4
FCM Câmpina
10
3
1
6
10 – 15
 
10
5
FC Zagon
10
2
3
5
7 – 16
 
9
6
Atletic Bradu
9
2
3
4
11 – 21
 
9
 
 
Articol scris de Andrei ZEVEDEI (SportArgeș)

 

Mihai Andries 05 Apr. 2014, 20:29 Stiri
Pe aceeași temă