Silviu Dumitrescu: „Abordăm jocul cu multă încredere”

Mihai Andries 05 Mar. 2014, 11:04 Stiri
Silviu Dumitrescu:**

Chindia are parte sâmbătă de primul test de foc din mini-retur. Gruparea de lângă Turn va înfrunta în prima deplasare a anului pe FCM Câmpina, o echipă mult îmbunătățită față de primele 15 etape ale campionatului. Duelul cu prahovenii este unul unul destul de important, dacă roș-albaștrii reușesc la finalul meciului să-și asigure victoria.

Un succes i-ar duce pe aceștia să mai agonizeze alte trei puncte în clasamentul play-off-ului și în același timp i-ar menține în continuare în fruntea seriei C6, indiferent de ce va face fostul lider, Argeșul Pitești. Staff-ul tehnic are încredere în potențialul echipei ca va face din nou un meci bun, așa cum a realizat și în disputa cu Păpăuți, când a reușit o victorie la scor de neprezentare. Cum moralul jucătorilor este unul ridicat, Silviu Dumitrescu are încredere că divizionara C dâmbovițeană va ajunge să-și treacă un nou succes.

„Abordăm jocul de la Câmpina cu multă încredere. Nu are de ce să ne fie teamă de adversar, chiar dacă vom evolua pe terenul său. Atâta timp cât luptăm pentru promovare, nu trebuie să ne fie frică de nimeni. Suntem încrezători că putem ieși învingători la Câmpina”, ne-a spus Silviu Dumitrescu. În meciul tur, Chindia a trecut de prahoveni cu scorul de 2-0, grație golurilor lui Bucă și Grigore.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 05 Mar. 2014, 11:04 Stiri
Pe aceeași temă