Și-au spionat primul adversar

Mihai Andries 05 Mar. 2014, 15:30 Stiri
Și-au spionat** primul adversar

Sâmbătă, la Câmpina, localnicii de la CSM debutează în minireturul actualului sezon de Liga a III-a, după ce în etapa de la finalul săptămânii trecute au avut zi de pauză, ca urmare a retragerii din campionat a formației Civitas Făgăraș.

Va fi, totodată, primul joc oficial pentru noul tehnician al echipei câmpinene Daniel Chiriță, instalat în pauza de iarnă, iar adversarul întâlnit va fi unul cu pretenții – Chindia Târgoviște. Profitând de ziua liberă, antrenorul câmpinenilor a văzut la lucru adversarul pe care îl va întâlni sâmbătă, pe stadionul Rafinăriei. Vizavi de trupa dâmbovițeană și modul cum se exprimă pe teren, „Chiru” ne-a declarat: „Vom întâlni o echipă puternică, masivă și experimentată. În primul meci oficial din 2014 au întâlnit un adversar modest, în speță FC Păpăuți, care nu le-a pus prea mari probleme. Sunt periculoși la fazele fixe, iar Bucă și Cherchez sunt foarte mobili, poate cei mai periculoși jucători ai lor”.

În ceea ce privește echipa sa, Daniel Chiriță a spus că poate utiliza cea mai bună garnitură în jocul de sâmbătă, singurul inconvenient fiind acela că încă nu s-a antrenat pe stadionul „Rafinărie”, suprafața de joc fiind una moale, dar speră ca măcar până la ora meciului să efectueze cel puțin o ședință de pregătire. „Pot să vă spun că eu sunt convins că vom învinge. Cred în jucătorii mei și sunt montați pentru victorie”, a adăugat Chiriță, care nu va face cantonament pentru acest meci, programul de pregătire fiind unul normal. În partida tur, dâmbovițenii s-au impus cu scorul de 2-0, golurile victoriei fiind izbutite în finalul partidei. Cu un nou succes, echipa CSM Câmpina va fi sigură, în proporție de 100%, de locul în play-off.

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 05 Mar. 2014, 15:30 Stiri
Pe aceeași temă