Sfinteș: „Tovarășii arbitri ne-au privit de sus”

05 Apr. 2012, 11:01 Stiri

La finalul meciului cu FCM Dorohoi, pierdut pe teren propriu cu 0-2, jucătorii echipei CSM Râmnicu Sărat și președintele clubului, Valentin Sfinteș au acuzat arbitrajul. Oficialul râmnicean a ținut să puncteze faptul că atât acasă, cât și în deplasare, formația sa trebuie să joace și împotriva arbitrilor, pe care îi împarte în două categorii: nepregătiți și rău intenționați.

Una dintre cele mai controversate faze ale partidei de marți s-a petrecut în minutul 53, la scorul de 0-0, când gazdele au marcat prin Lungoci, însă ,,fluierașul” nu a validat golul pe motiv de fault în atac.

,,Sigur că este un eșec neașteptat după o serie de rezultate bune. Am întâlnit o echipă bună și foarte motivată care ne-a prins după un meci foarte greu la Pașcani, iar oboseala acumulată și lipsa de efectiv și-au spus și ele cuvântul. Felicit oaspeții că au alergat mult dar au avut și alt ajutor și s-a înclinat balanța. Tovarășii arbitri ne-au privit de sus și ne-au anulat un gol perfect valabil. Pe lângă asta ne-au dat o grămadă de cartonașe galbene și orice decizie era luată în defavoarea noastră. Dacă aveam un arbitraj corect, astăzi (n.r.marți), nu pierdeam. Atât au putut.”, a declarat conducătorul grupării râmnicene, Valentin Sfinteș.

Oficialul celor de la CSM Râmnicu Sărat le reproșează jucătorilor săi lipsa de concentrare și faptul că au cedat nervos prea repede.

Articol și foto de Adi SOARE

05 Apr. 2012, 11:01 Stiri
Pe aceeași temă